<>

 
 
 
A BL-címvédő Lulea és a kedd este hazai jégen játszó újonc Malmö sem kezdte acélosan a szezont. Csinos oddsért az erősebb vendégeket támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Újoncot veretünk a BL-címvédővel

A malmőiek csak kétszer nyertek, de a vendégek sem lehetnek büszkék, hogy csak háromszor hagyták el győztesen a jeget. A két csapat ereje között ég és föld a különbség, a vendégeknek az élmezőnyben a helyük. Kedden egy nagy lépést tehet a felzárkózás felé a BL címvédője.
Svéd jégkorongliga
Malmö – Lulea
Kedd, 19:00 óra

A Malmö Redhawks osztályozóval jutott fel a nyáron az SHL-be. Eddigi 8 meccséből csak 2-szer nyert, a második fordulóban az Örebrót 4-0-ra verte, szombaton pedig a szintén újonc Karlskrona otthonában nyertek 7-4-re. Gólarányuk 24:32, a lőtt gólok száma megfelelő, a kapott találatok viszont a legtöbb az SHL-ben. A csapatból egyedül TJ Galiardi emelkedik ki 7 gólpasszal, mögötte hárman hatpontosak. A legnagyobb problémájuk a kapuban van, Alsenfelt 88,3%-a és Gunnarsson 87,8%-a egyaránt rossz.

01163. Malmö - Lulea, 2 (2.00) - Tippmix

A Lulea rosszul indította a szezont, 8 meccsből 3-szor diadalmaskodott, de a sorsolásuk nem volt egyszerű, több rangadót is meg kellett már vívniuk. A Bajnokok Ligájában még állnak, a rájátszás első körében a szintén svéd Farjestadot verte ki a sorozat tavalyi győztese. Szombaton 7-4-re verték hazai jégen a HV71-et. Eddigi találkozóikon 22 gólt lőttek, ami közepes, 27-et kaptak, ami szintén átlagos. Legponterősebb játékosuk 9 pontos Harju (5+4), rajta kívül a 7 pontos Micflikier (4+3) érdemel említést. Kapusaik felváltva védenek, Lassilantti a jobb 89%-kal, Larsson 87,6%-a nem jó.

A két csapat 2007 óta nem találkozott az első osztályban, de legutóbbi 5 meccsüket a Lulea nyerte. A két csapat közül egyértelműen a BL-címvédő kerete az erősebb, összeszokottabbak is, ezért a LHF-nek kötelező nyernie Malmőben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!