<>

 
 
 
A finn hokiligában a remek formában lévő SaiPa idegenben győzhet az alsóházi Vaasan ellen. A brazil élvonalban pedig gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Finn vendég, brazil gólok, 4-szeres odds

A finn hokiligában a remek formában lévő SaiPa idegenben győzhet az alsóházi Vaasan ellen. A brazil élvonalban pedig gólokat várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01374. Vaasan Sport - SaiPa, 2 (2.00) - finn jégkorongbajnokság, 17:30

Nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok 10-12 meccs után a finn élvonalban, ahol a hazaiak mindössze a 14. helyen tanyáznak 11 pontjukkal. Két vereségről érkeznek, pedig a KooKoo és a Hämeenlinna sem verhetetlen ellenfél... A SaiPa jól menetel, három győztes meccset számlál zsinórban, ezeket ráadásul kapott gól nélkül, 13-0-s gólkülönbséggel hozta le. Vendégként van ugyan két veresége a csapatnak, de a Lukko és a JYP vendégeként sem szégyen kikapni. A két együttes közti erőbeli különbséget remekül mutatja a tavalyi 4 közös derbi: mind a négyet behúzta a SaiPa, ebben a felállásban 5-2-re nyertek kétszer. Ezúttal is a vendégek sikerét várjuk már a rendes játékidő végén!

36397. Sport Recife - Avai, 2.5 gól felett (2.00) - brazil bajnokság, csütörtök 00:30

Hajrájához közeledik a brazil élvonal, a 30. fordulóban a 10. fogadja a 15. helyen állót. A Recife remekül rajtolt a bajnokságban, de a lendület elfogyott és a szürke középmezőnybe süllyedt. Van esélye a top4-re, de a realitás inkább a 6-10. helyek valamelyike. Gólerős együttes, de védelme rendre szedi a gólokat, otthon 9-4-1 mérleggel áll.

Az Avai a kiesés elől menekül, mindössze 2 pontra van a veszélyzónától, tehát kellenek a pontok. Helyezéséhez képest támadójátéka nem rossz, de a védelem a 2. legtöbb gólt szedte be a mezőnyben, idegenben 14 meccsen 25 gólt kapott. Mindkét együttes gólátlaga 2.5 körül mozog, a hazaiak 14, míg a vendégek 15 bajnokijukon hozták a 2.5 feletti tippet. Fordított felállásban 2-2-t játszottak, mi most is jó esélyt látunk a gólokra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!