<>

 
 
 
A délieknek a legrosszabbkor jött a válogatott selejtezők miatti szünet - ennek ellenére bizalmat szavazunk Higuainéknak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.72

A Napoli elbánhat a Fiorentinával is

A délieknek a legrosszabbkor jött a válogatott selejtezők miatti szünet - ennek ellenére bizalmat szavazunk Higuainéknak!
Olasz bajnokság
Napoli - Fiorentina
Vasárnap, 15:00 óra

A Benitezt váltó Maurizio Sarrit sokan féltették a nápolyi kispadtól. Az Empolitól igazolt szakember rajtja döcögősre sikeredett, az első győzelemre a 4. fordulóig kellett várni, azt viszont megérte: Hamsíkék 5-0-ra ütötték ki a Laziót. Ezzel párhuzamosan az EL-ben is bekezdtek Gabbiadiniék, belga riválisukat kitömték a San Paolóban. A Serie A-ban aztán leverték a bajnokot is, két hete pedig a San Siróban a Milannak fűzték be az oktatófilmet Allanék (0-4). A Napoli 12 egységével a 6. helyről várhatta a játéknapot. A keretben Insigne szerepeltetése kérdéses, az ötgólos támadó várhatóan azért rendben lesz a rangadóra.

A Fiorentina Paulo Sousa vezetésével remekel a szezonban. A lilák állnak a tabella élén, hét bajnokijukból hatot megnyertek, 18 pontnál járnak, csak Torinóban kaptak ki, de még augusztusban. Idegenben 2-0-1 a vonatkozó statisztikájuk, az említett vereségen kívül a Carpit és az Intert verték, Milánóban parádéztak Az Európa Ligában is jól tolják Ilicicék, egyelőre tehát minden a legnagyobb rendben a violáknál. A keret erős, a portugál szakember számos variációs lehetőség közül választhat. A keretben egyre kevesebben sérültek, Babacar és Pasqual is játékra jelentkezhet, a brazil bekk, Gilberto Junior is tréningezett már.

27815. Napoli - Fiorentina, 1 (1.72) - Tippmix

Mindkét csapat jó formában várja a rangadót, amelyen a hazai pálya előnye dönthet a kékek javára. Callejonék átmentik formájukat és behúzzák a három pontot. Tippünk így 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!