<>

 
 
 
Az erejéhez mérten gyengén rajtoló Marseille ezúttal az évről évre középcsapatként muzsikáló Lorient együttesét látja vendégül, mi pedig meglepő tippekkel érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Két izgalmas tipp a marseille-i meccsre

Az erejéhez mérten gyengén rajtoló Marseille ezúttal az évről évre középcsapatként muzsikáló Lorient együttesét látja vendégül, mi pedig meglepő tippekkel érkezünk.
Francia bajnokság
Marseille - Lorient
Vasárnap, 14:00 óra

Az előz évadban negyedik helyen záró Marseille rémesen gyenge rajtot vett idén: 8 pontjával a tabella hátsó felében áll, ráadásul a legutóbbi 4 meccsen nem tudott nyerni. Jól jött tehát a 2 hetes pihenő a csapatnak, amelyet immáron nem Bielsa, hanem a spanyol Míchel irányít. A támadójátékkal nincs gond, Batshuayi szépen termeli a gólokat, de a védelem 9 forduló alatt 11 gólt szedett be. A hazaiak egyetlen hiányzója a középpályáról Diaby (0/0) lesz.

A Lorient évek óta középcsapat, hol gyengébb, hol valamivel erősebb szezont fut, nos a tavalyi mindképp a gyengébbek közé tartozik a 16. helyezéssel. A rajt a csapat erejéhez mérten nem sikerült rosszul és formája sem rossz, legutóbbi 5 meccséből négyet megnyert, vendégként viszont csupán 1-1-2 sort tudhat magáénak. A támadójátékkal itt sincs gond, viszont a védelem még a marseille-i hátsó sornál is gyengébben muzsikál 13 kapott góllal. Lesznek komoly hiányzók a vasárnapi derbin: Gassama (8/0) személyében a védelem alappillére, valamint a középpályáról Abdullah (5/1) eltiltott. Emellett Lautoa (7/0), Jeannot (6/2), Waris (5/2) és Sy (0/0) sérült.

Főtipp

29640. Marseille - Lorient, 2. félidő 1.5 gól felett (1.90) - Tippmix

Melléktipp

29629. Marseille - Lorient, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmix

Mindkét csapat tehát támadásban jó, védekezésben azonban már kevésbé, így egyrészt a 2.5 gól feletti opció kézenfekvő választásnak tűnhet, pláne a tavaly 5-3-as meccs tekintetében. Ennél azonban erősebb szorzót kerestünk és a 2. félidő legalább 2 gólos opcióra adott 1.90-es odds egészen csinos. A Marseille eddigi 9 meccséből 5 esetben volt legalább 2 gólt hozó 2. játékrész (otthon 5-ből háromszor). A Lorient esetében ez a szám az összes bajnoki esetében szintén 5, vendégként 4-ből három. Ezen az oddson tehát azt gondoljuk, mindenképp érdemes megjátszani ezt a lehetőséget!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!