<>

 
 
 
A Juventus és a City számára sem lenne rossz eredmény a döntetlen. Ennek ellenére mindkét csapattól gólt várunk egy "baráti" 0-0 helyett.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Juve-City: ezt a tippet vétek lenne kihagyni

A Juventus és a City számára sem lenne rossz eredmény a döntetlen. Ennek ellenére mindkét csapattól gólt várunk egy "baráti" 0-0 helyett.
Bajnokok Ligája
Juventus - Manchester City
Szerda, 20:45

A D-jelű kvartett így áll négy fordulót követően: 1. ManCy (9), 2. Juventus (8), 3. Sevilla (3), 4. Mönchengladbach (2). A helyzet viszonylag tiszta, hiszen az angolok már továbbjutottak, az olaszoknak még egy pont kell az üdvösséghez. Nem lepődnénk meg, ha ma ezt behúznák Chielliniék...

A Juventus nagyon beragadt a rajtnál a Serie A-ban, sorra jöttek a kínos eredmények, viszont az elitligában két sikert két iksz követte - veretlenek tehát a négyesben. Értékes győzelmet arattak épp mai ellenfelük otthonában, és verték a Sevillát Torinóban. A Gladbachhal akkor ikszeltek kettőt, amikor a német együttes már túl volt az edzőváltáson. A Serie A-ban is kezdenek magukra találni a zebrák, október vége óta három győzelmet arattak zsinórban, legutóbb Dybaláék a Milant győzték le. Már a 6. helyen állnak Pogbáék, 9 egységgel maradnak el a listavezető Inter mögött. Allegri mester Hernanesre eltiltás, Pereyrára sérülés miatt nem számíthat. Hagyott ki edzéseket Evra, Khedira és Cáceres is, de ők bent lehetnek a keretben.

Pellegrini mester legénysége csúnya pofonba szaladt bele a hét végén. A Liverpool nyert nála 4-1-re, a megsemmisítő vereséggel a City már csak a 3. a pontvadászatban. Pedig szeptember vége óta nem kaptak ki a Premer League-ben Agüeróék, kritikát csak a Villa Parkban hagyott pontok miatt kaphattak a kékek. A forma tehát bem volt rossz, és a BL-ben is meggyőzőek tolták Mandzukicék: a Juve elleni hazai vereséget három győzelem követte. A keret pokolian erős, még akkor is, ha most lesznek fontos hiányzóik a manchesterieknek. Bony és Nasri kihagyja az ütközetet, Kompany és Silva pedig nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot.

16897. Juventus - Manchester City, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmix

Az iksz nagyon benne van a pakliban, de a pazar támadósorok miatt inkább a gólváltásban látunk fantáziát. Az az érzésünk, hogy csak úgy, mint eddig mindannyiszor, mindkét háló megzörren majd...

Várható kezdőcsapatok

Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Khedira(?), Marchisio, Pogba – Cuadrado, Dybala, Morata

Manchester City: Hart – Zabaleta, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernandinho, Delph – de Bruyne, Yaya Toure, Sterling – Agüero

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!