<>

 
 
 
A Galatasaray edzőt váltott, de új menedzserével is kemény meccs vár rá az Atletico otthonában szerda este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Ha csak egy meccset választasz mára, ez legyen az

A Galatasaray edzőt váltott, de az új menedzserével is kemény meccs vár rá az Atlético otthonában szerda este.
Bajnokok Ligája
Atlético Madrid - Galatasaray
Szerda, 20:45

A C-csoportban még nem dőltek el a fontos dolgok. Vezet a Benfica (9), második a madridi együttes (7), harmadik a Galata (4), negyedik az Astana (2). Simeone mester csapata egyre jobb formát mutat mind a bajnokságban, mind pedig a BL-ben. A La Ligában már a 2. helyen állnak Griezmannék, a hétvégén Sevillában, a Betisnél nyertek. 8-2-2-es az összemérlege, gólkülönbsége 17-6 - azaz a védekezéssel nincsen baj. A hátsó alakzat a BL-ben is jól teljesít, egy mérkőzésen kapott csak gólt, igaz, akkor kettőt, ráadásul a Vicente Calderonban - egyetlen vereségét a Benficától szenvedték el Savicék. A BL-ben nagyon kellene most a három pont, mert az utolsó játéknapon Lisszabonban vendégszerepelnek Kokéék. A keret ezúttal nem lesz teljes, sérülés miatt nem bevethető Jackson Martinez.

A Galatsaraynál távozott Hamza Hamzaoglu a kispadról, egy ideig Taffarel, a brazil világbajnok kapusedző látta el a vezetőedzői feladatokat, majd a hét elején bemutatták a török válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Mustafa Denizlit, aki trénerként három különböző klubbal - Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas - is bajnoki címet nyert Törökországban.

A piros-sárgák nem igazoltak rosszul, éppen ezért csalódást keltő a jelenlegi harmadik helyezés, a főleg az a tény, hogy már hét ponttal elhúzott tőle a Besiktas. A támadójátékkal nincs különösebb probléma, viszont a védekezéssel annál inkább. A bajnokságban 12 fellépésen 16-szor kapituláltak a sárga-pirosak, a BL-ben pedig már hétszer, négy meccsen. Az új edző sem hozta meg az áttörést, a hét végén 3-3-at játszottak otthon az Antalyasporral. Két alapembere eltiltott lesz a Galatának, a csatár Burak Yilmaz és a középpályás Selcuk Inan nem bevethető, Altintop pedig sérült.

16300. Atlético Madrid - Galatasaray, 1 és 3.5 gól alatt (1.85) - Tippmix

A Telekom Arénában a spanyolok nyerni tudtak 2-0-ra. Ma is hasonló végeredményben gondolkodunk, vagyis az Atlético nyer, de gólfesztivált nem rendez. Tippünk 1-es, és nem lesz 3.5 gól!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!