<>

 
 
 
A svéd hokiligában a bajnoki címre hajtót nyeretjük, a Szolnok pedig szerintünk nem kap ki sokkal Litvániában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 4.20-as odds kosárral és hokival

A svéd hokiligában a bajnoki címre hajtót nyeretjük, a Szolnok pedig szerintünk nem kap ki sokkal Litvániában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

38318. Lietuvos Rytas – Szolnok, 2, hendikep +9,5 pont (2.00) - férfi kosárlabda Európa-kupa, 18:00

Egy hónappal ezelőtt a litván Rytas 24 ponttal győzött Szolnokon, ám ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetést levonni. Egyrészt a magyar bajnok szörnyű formában volt akkoriban, másrészt a Lietuvos sokkal jobban szerepel idegenben, mint odahaza. Az Európa-kupában mindkét együttes 2-4-es mutatóval áll, az Olaj négy vereség után nyert a legutóbbi két fellépésén.

A Rytas háromszor játszott otthon, s mindháromszor kikapott, igaz a Szolnok sem győzött még idegenben. Ugyanakkor Szalonikiben és Isztambulban is szoros meccset játszott Pór Péter csapata, amely nem mondott le a továbbjutásról, ehhez viszont nyernie kell Litvániában (magyar részről valamennyi kosaras hadra fogható). Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen. Mi 9,5 ponttal „megtámogatjuk” a Szolnokot…

22244. HV 71 - Skelleftea, 2 (2.10) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

Érdekes csatát tartogat szerda este a szebb napokat is látott HV, valamint az újra bajnoki címre törő Skelleftea meccse. A HV 71 2007 és 2010 között volt a csúcson, azóta azonban a középmezőnybe szürkült, tavaly már a negyeddöntőben elvérzett. Idén sem megy zökkenőmentesen a bajnokság, vélhetően ott lesz majd a csapat a rájátszásban, de sok esélyt nem adnak nekik a svéd szakírók. Otthon ugyan pozitív a mérlege, de 3 vereségével saját jégen is sebezhető.

A Skelleftea tavaly meglepetésre elveszítette a bajnoki harcot, idén viszont visszavágyik a trónra, a gyenge bajnoki rajt után erőre kapott a társaság és már ott van az élmezőnyben. Vendégként mindössze 2 veresége van, összességében kiváló formát mutat, a Zackrisson-Personen kettős vezetésével hatékony a támadójáték. Szeptemberben már találkozott a két együttes, akkor egy mostaninál kevésbé jó formában lévő Skelleftea 3-2-re nyert otthon. A forma és a csapatok erőviszonya is vendégsikert vetít előre, mely kiváló oddsért kapható.

 
 
  • 4potyilacika2015november27.11:13ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    A szerdai és csütörtöki napokra érdekes módon egy szavad sincs, mert mondjuk egy "gratula" már fájna...
    ...

    Örülj a nyert százezrednek. Nekem sose lesz ilyen szerencsém. Ha 1 meccset játszok 1.02-vel,az is bukta!

     
  • 3eglerandrew2015november26.23:05ÚjVálasz

    A szerdai és csütörtöki napokra érdekes módon egy szavad sincs, mert mondjuk egy "gratula" már fájna...

     
  • 2potyilacika2015november26.20:42ÚjVálasz

    Ugyan ne nevettess...mert 10ből 2-3 meccset fognak?

     
  • 1eglerandrew2015november25.22:44ÚjVálasz

    Hol vagy lacika? Gondolom ezt a két tippet nem raktad, mert jött mindkettő :)))

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!