<>

 
 
 
A hazaiak az alsóházban tanyáznak, a rájátszásba kerülésért küzdenek, a vendégek viszont a dobogós helyekért harcolnak. Szeptemberben meglepetést okozott a Rögle, kedden valószínűleg nem fog.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Visszatérhet a nyerő útra a Linköping

A hazaiak az alsóházban tanyáznak, a rájátszásba kerülésért küzdenek, a vendégek viszont a dobogós helyekért harcolnak. Szeptemberben meglepetést okozott a Rögle, kedden valószínűleg nem fog.
Svéd jégkorongbajnokság
Rögle - Linköping
Kedd, 19:00

A Rögle BK a 14 csapatos SHL 11. helyén áll, 20 meccsen 23 pontot gyűjtött. Kevés gólos meccseket játszanak, a 43 lőtt góljuk a legkevesebb, az 56 kapott találat középszerű. Hazai jégen rossz a teljesítményük, 10 meccsen csak 4-szer hagyták el győztesen a jeget, nem lehet mondani, hogy élnek a saját jég előnyével. Legutóbbi 4 meccsükből csak 1-et nyertek meg. Egyetlen kiemelkedő játékosuk van, a 16 pontos Connolly (6+10), mögötte Wännström csak 9 pontos (5+4). A kapuban Dansk jól teljesít, 91,8%-os védési hatékonyságához 2,33-as kapott gólátlag párosul, a norvég Volden viszont rossz, 89,6%-ához 3,04-es átlag tartozik.

A Linköping a 14 csapatos SHL 6. helyén áll, lemaradása 4 pont a 3. Brynasszel szemben. A gólarányuk pozitív, 57 góljuk mellett 52 találatot kaptak, mindkét adat átlagos. A LHC idegenben közepes, 10 meccsből 5-ször nyert. Rossz formában vannak, legutóbbi 5 meccsükből 4-szer kikaptak, de többnyire élcsapatok ellen. Két kiemelkedő játékosuk van, Roe 17 pontos (6+11) Gordon 16 ponttal áll (6+10). Kapusaik nem lehetnek büszkék magukra, Högberg 90%-kal és 2,53-as kapott gólátlaga átlagos, Rautio 89,6%-a és 2,25-ös átlaga szintén lehetne jobb.

22158. Rögle - Linköping, 2 (2.05) - Tippmix

Szeptember 19-én, a bajnokság kezdetekor a Rögle 3-0-ra meglepte a Linköpinget. Most viszont itt a lehetőség a LHC előtt, hogy visszavágjon a két hónappal ezelőtti zakóért, ha meg szeretnék tartani dobogós álmaikat, meg kell verniük az alsóházi együttest.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!