<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 4 meccs, 6.1-es szorzó

Gólok a svéd hoki- és a labdarúgó Európa-ligában, Liverpool-diadal, valamint malagai siker a kosarasoknál. Induljon a csütörtöki tutivadászat!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18765. Växjö - MODO, 4.5 gól felett (1.50) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A tavaly szezonban meglepetésre a bajnoki címet bezsebelő Växjö idén is szépen menetel a playoff felé. A Frölunda-Skelleftea kettőstől ugyan sok pont választja el őket, ám tavaly sem ők voltak a legjobbak az alapszakaszban, mégis bajnokok lettek. A MODO ezzel szemben az életéért küzd, 19 pontjával a veszélyzóna tagja, már tavaly is csak osztályozón tudta kivívni a bennmaradást, idén is ez várhat rá. Mindkét együttes jól áll a 4.5 over/under tabellán. A Växjö 18, míg a MODO 15 olyan bajnokit játszott idén, mely legalább 5 gólt hozott. Otthon a Växjö mindössze háromszor, a MODO vendégként kétszer maradt 5 gól alatt. Idén már összefutottak egyszer, akkor egy 7 gólt hozó meccsen simán nyert a címvédő Växjö. Csütörtök este is a hazaiak az esélyesebbek, de a gólokra jobb szorzót kínálnak a fogadóirodák!

07822. Liverpool - Bordeaux, 1 (1.55) - Európa-liga, 21:05

Ha ma nyernek a vörösök, továbbjutottak. Ebből az alapvetésből indulnak ki a hazaiak. Jelenleg hat pont van a nevük mellett, három iksz után nyertek Kazanyban. Az Anfielden nem bírtak a tatárokkal és a Sionnal. A bajnokságban végre nagyot durrantottak Kloppék, 4–1-re lemosták idegenben a Cityt. A Bordeaux három pontos, három döntetlen mellett otthon kapott ki a svájciaktól. Szinte csak akkor marad esélye a továbblépésre, ha ma nyernek Liverpoolban. Erre nem sok esélyt lehet látni, mivel a bajnokságban is képtelenek győzni vendégként (0-4-3). A formája változékony, de ma nem érezzük bennük a bravúrt.

16969. Legia Varsó - Midtjylland, 2.5 gól alatt (1.70) - Európa-liga, 21:05

Nem ígérkezik gólzáporos mérkőzésnek a Legia Varsó-Midtjylland összecsapás az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában. A Nikolics Nemanját is a soraiba tudó hazaiak mindössze egy gólt szereztek, s egy pontot gyűjtve sereghajtók. A vendégeknél jobb a helyzet, ám ők sem sziporkáznak a gólok tekintetében. Hazai pályán 1-0-ra verték a Legiát, majd 3-1-re múlták fölül a Brugget. Ezután azonban két nagy pofonba szaladt bele az együttes. A Napoli előbb idegenben 4-1-re, majd hazai pályán 5-0-ra intézte el a dánokat, így hat ponttal jelenleg a másodikak.

A lengyeleknek, ha nem nyernek, minden esélyük elszáll a továbbjutásra, a vendégek viszont egy győzelemmel nagy lépést tennének a továbbjutás felé. A két gárda eddig egyszer találkozott egymással. Szeptemberben a Midtjylland 1-0-ra nyert. Mi kevésgólos összecsapásra számítunk.

15842. Unicaja Malaga - Maccabi Tel-Aviv, 1, hendikep -3,5 pont (1.55) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Az 5-1-es mutatóval álló spanyol csapat fogadja az 1-5-tel szerénykedő izraelit az Euroliga D-csoportjában. A Malaga a múlt héten veszítette el a veretlenségét, miután 20 ponttal kikapott Németországban. A spanyol bajnokságban is két zakót szenvedett el a csapat, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindháromszor idegenben szerepelt. Az Euroligában 3/3, a spanyol porondon 2/1 az Unicaja otthoni mutatója.

A Maccabi nem is emlékeztet a korábbi évek nagyszerű együtteseire, a hat meccse közül csak egyet nyert meg, odahaza a Sassari ellen. Az Euroligában két túrája volt, Moszkvában 31, Bambergben 11 ponttal veszített. Egy hónapja Tel-Avivban 93-82-re győztek a spanyolok, tippünk szerint csütörtök este jön a második csapás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!