<>

 
 
 
Három ország másodosztályú csatáiból hoztunk 1-1 jól fizető tippet: a holland, az angol és az olasz második vonalba látogatunk el.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 1, X, 2 tippekkel 10-szeres szorzó

Három ország másodosztályú csatáiból hoztunk 1-1 jól fizető tippet: a holland, az angol és az olasz második vonalba látogatunk el.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12279. Dordrecht - NAC Breda, 2 (1.85) - holland másodosztály, 20:00

Nagy lehetőség kapujában áll a holland másodosztályban jelenleg harmadik NAC Breda csapata, mely péntek este a Dordrecht otthonába látogat. Ha ugyanis a győzni tudnának a sárga-feketék, biztosan közelebb lopóznának valamely riválisukhoz, tekintve, hogy a listavezető Sparta Rotterdam és a második Venlo egymással meccsel ebben a fordulóban. A helyzet nem reménytelen, sőt; a NAC legutóbbi 5 meccséből négyet megnyert, így jó formában várhatja a találkozót. A hazaiakról mindez nem mondható el, 3 vereség, 2 döntetlen és mindössze 1 siker a közelmúlt találkozóinak eredménye. Egyszer már találkoztak idén a csapatok, akkor a bredaiak megsemmisítő vereséget mértek a Dordrechtre (7–0), s ha nem is ekkora különbségű, de most is NAC-diadalt várunk!

21545. Bari - Crotone, X (2.75) - olasz másodosztály, 20:30

A negyedik fogadja a másodikat a Serie B pénteki rangadóján. A házigazda edzőt váltott, de azóta sem megy sokkal jobban a csapatnak, a múlt hét végén Pescarában kaptak ki a "Kakasok". Azért otthon erősek, 8-3-1 a statisztikájuk. A piros-fehéreknek 39 pontjuk van, a rájátszásnak tagja lesz a gárda, de az egyenes feljutás nem realitás. A Crotone nagy sorozatban volt, de legutóbb otthon kikapott, így át kellett engedni vezető helyét a Cagliarinak. 51 pontos, vendégként 6-4-2-es mérleggel. A nagyon jól hajrázó Pescara lehet rá veszéllyel, mert a második pozíció sima osztályváltást ér. Október vége óta nem kapott ki a piros-kék együttes vendégségben. Ma egy pontot szerezhet a látogató.

18824. Brighton - Brentford, 1 (2.00) - angol másodosztály, 20:45

Az ötödik helyen álló Brighton a 10. Brentfordot fogadja az angol másodosztály 29. fordulójában. A hazaiak számára fontos a három pont megszerzése, ugyanis a Derby és a Burnley botlását kihasználva (mindkét csapat döntetlent játszott) egy esetleges győzelemmel dobogóról várhatná a 30. fordulót. Az együttes javuló formát mutat, a legutóbbi két meccsét megnyerte. A vendégek sem szenvedtek vereséget az elmúlt két fordulóban, egy-egy győzelem és döntetlen a mérleg. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A Brightonnál Solly March sérült, míg a másik oldalon Andreas Bjelland nem egészséges. A két csapat szezonbeli első meccsén gólnélküli döntetlen született, most hazai sikere számítunk, ugyanis a Brighton nem hibázhat, ha a Premier League a célja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!