<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Klikkelj, ha nagyot szakítanál!

Három Stuttgart-meccs, 13 gól. Ezek után úgy véljük, kedd este már az első félidőben eljutnak kettőig. Az angol második vonalban pedig nem hirdetünk győztest: X-re fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25721. VfB Stuttgart – Dortmund, 1. félidő 1,5 gól felett (1.90) – Német Kupa, 20:30

Ahogy azt a külön cikkünkben is kiemeltük, gólgazdag meccset várunk a Német Kupa negyeddöntőjének első felvonásán (tv: Sport1). A házigazda három Bundesliga-meccsen van túl 2016-ban, ezeken 13 találat született. Bár legutóbb a Hertha ellen 0-0-t játszott, nem megy a szomszédba a gólokért a Dortmund sem, az egymás elleni találkozóik pedig igazi tűzijátékot hoztak az elmúlt években.

4-1, 3-2, 2-2, 3-2, 6-1 – ilyen eredmények születtek a Dortmund és a Stuttgart összecsapásain (négy Borussia-siker), és az öt mérkőzés közül négyen már az első játékrész után született legalább két gól. Ez a forgatókönyv nyerő lehet kedd este is.

22764. Milton Keynes Dons - Middlesbrough, X (3.30) - angol másodosztály, 20:45

Keddre is maradt egy találkozó az angol másodosztály 30. fordulójából, melyen a Milton Keynes a Middlesbrough-t fogadja. A hazaiak aligha lehetnek büszkék idei teljesítményükre, hiszen 29 meccsen 16 vereség mellett mindössze 7 sikernél és 6 döntetlennél tartanak, nem lehet csodálkozni, hogy mindössze két pont és egy pozíció választja el őket a már kieső, 22. helytől. A Boro ehhez képest remekel, hiszen 17-5-6-os mérlegével a 2. helyen áll Aitor Karanka alakulata, igaz a pillanatnyi forma nem túl meggyőző, hiszen az elmúlt három fordulóban csupán 1 pontot szereztek a piros mezesek. Ami miatt nem merünk egyértelműen állást foglalni a vendégek mellett, az az MK hazai mutatója, otthon ugyanis teljesen vállalható, 6-1-7-es statisztikával bír a kiscsapat, ráadásul az élmezőnyhöz tartozó Sheffield, Cardiff, Reading trió is kapitulált már a Stadium MK-ban. Tippünk tehát egy bátor döntetlen!

 
 
  • 3profitipp.hu2016február10.13:39ÚjVálasz
    Idézet: Sziklay Tamás


    -Üdv - Szerkeztő Úrak!!
    Esemény- Típus- Tipp- Odds - eseményeket is előre kellene táblázaton láhatóvá tenni - mint a végeredményeknél!!!
    Jobban átláthatobb lenne a táblazaton!
    ...

    Kedves Tamás!

    Köszönjük az észrevételt! Nem tervezzük az említett, napi tippösszefoglaló táblázat kialakítását. Oldalunkon minden esetben csak az aktuális mérkőzések tippjei és azok elemzései láthatóak, minden cikkből egyértelműen kiderül a tipp típusa, az odds, mely napra vonatkozik, milyen eseményszámmal és pontosan meddig fogadható.

    Üdvözlettel,
    profitipp.hu

     
  • 2Sziklay Tamás2016február10.09:49ÚjVálasz

    -Üdv - Szerkeztő Úrak!!
    Esemény- Típus- Tipp- Odds - eseményeket is előre kellene táblázaton láhatóvá tenni - mint a végeredményeknél!!!
    Jobban átláthatobb lenne a táblazaton!-
    Előre is köszönöm!
    Megoldható ez a kérés??!!

     
  • 1Sziklay Tamás2016február09.08:19ÚjVálasz

    Üdv!
    Szeretném kérni előre a tippeket - is tegyék ki úgy mint ::.- Esemény- Típus- Tipp- Odds -mint a végeredményeknél!!!
    Jobban átláthatobb lenne a táblazaton!
    Üdv!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!