<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólokra vadászunk a holland kettőben

Az MVV hatalmas meglepetésre pontot lopott a NAC otthonából. Ezúttal egy jóval könnyebb ellenfél vár rá, mi pedig a gólokra hajtunk.
Holland másodosztály
Maastricht - Almere City
Hétfő, 20:00 óra

A Mastricht a 13. 29 egységgel, amihez 37-49-es gólkülönbség párosul. Otthon és idegenben egyaránt átlagosan teljesít (4-3-5, 23-23). A formája gyenge, legutóbbi hét bajnokija közül egyet nyert meg mindössze, viszont pénteken értékes pontot hozott Bredából (NAC 1-1). Az over/under mérlege 16/8.

Az Almere az utolsó előtti 20 ponttal, 2-2-7-es vendégsorral. Idegenbeli gólkülönbsége 18-30, tehát nem állnak be bekkelni a fiúk a túrák alkalmával. A társulat két nyertes meccset követően botlott pénteken, igaz, az FC Eindhoven ellen azért nem szégyen kikapni. Az Almere 18-szor játszott eddig olyan meccset, min esett legalább három találat.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29404VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Az ősszel az Almere pályaválasztásával 3-0-ra nyert az MVV. Ma is ők az esélyesek, de a gólokban biztosabbak vagyunk. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!