<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

A Celtic nem hibázott, a riválisa sem teheti

Az Aberdeen harcban áll a bajnoki címért folyó küzdelemben és mivel a Celtic nem hibázott szombaton, így nekik sincs lehetőségük pontokat veszíteni.
Skót bajnokság
Inverness CT - Aberdeen
Hétfő, 20:45

A skót élvonalban a 26. fordulót rendezik. A hazaiak a középmezőnyben állnak, 29 ponttal a 7. helyen álltak a játéknap előtt. Otthon teljesen átlagosan tolják a kék-fehérek, mindenből 4-et "csináltak". Ami a formájukat illeti, nos, a kupában menetelnek, a bajnokságban viszont botladoznak Tansey-ék. John Hughes vezetőedző négy játékosára sem számíthat a mai találkozón: minden csapatrészben egy-egy ember sérült.

21454. Inverness CT - Aberdeen, 2 (1.80) - Tippmix

Az Aberdeen tartja a lépést a Celtic-kel, 55 egységig jutottak eddig a piros-fehérek. Idegenben is erősek Derek McInnes tanítványai, 13 túrájuk nyolc zárul teljes sikerrel, egy remi mellett mindösszesen háromszor égtek meg. Az alakulat remek passzban van, zsinórban megnyert négy bajnokit, legutóbb idegenben 4-3-as sikert aratott - rá nem jellemző módon gólparádét tartottak Rooney-ék. A keretben egy fontos sérült van: a csapatkapitány, aki a középpálya alapembere.

A Boxing Day-en az Inverness megtréfálta az Aberdeent, a végén még a piros-fehérek örülhettek a pontmentésnek. Ma viszont a vendégek megszerzik a három pontot - folytatva a különversenyt a nagy rivális Celtic-kel! Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!