<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Két jól fizető tipp a Chelsea bajnokijára

A Premier League 27. fordulójának szombati játéknapján Guus Hiddink alakulata a Southamptonhoz látogat.
Angol bajnokság
Southampton - Chelsea
Szombat, 16:00 óra

A Soton az utóbbi évekhez hasonlóan idén is kellemes meglepetése a pontvadászatnak, Ronald Koeman együttese 11 sikerrel, 7 döntetlennel és 8 vereséggel a tabella 6. helyén áll. A piros-fehérek ráadásul remek formában várhatják a derbit, hiszen immáron hat forduló óta veretlenek, ráadásul ezen meccsek közül ötöt megnyertek. Ami még mindenképpen említésre méltó adat, hogy a találkozók során egyetlen gólt sem kapott a társaság, így immáron 540 perce érintetlen Fraser Forster hálója.

A Chelsea egyértelmű formajavuláson ment át az utóbbi hetekben, Hiddink irányításával a bajnokságban még veretlenek a londoniak, ez most már 10 meccses sorozatot jelent. A tabellán viszont még mindig méltatlanul hátul foglalnak helyet a kékek, 8-9-9-es mérlegükkel csupán a 12. pozícióban tetszelegnek. Érdekesség, hogy Courtois és a védelem négy idegenbeli mérkőzés óta nem kapitulált.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

10443HKevesebb, mint 2.5 gól1.60
10408VChelsea2.50

Ami a hiányzókat illeti, hazai oldalon Florin Gardos és Jay Rodriguez sérülés, Victor Wanyama pedig eltiltás miatt nem lehet ott a pályán. A vendégeknél Falcao, Terry és Zouma harcképtelen, Pato pedig továbbra sincs olyan állapotban, amilyet a szakmai stáb elvárna tőle, így ő rá továbbra sem számíthatnak a fővárosiak.

Lenne miért törlesztenie Hazardéknak, hiszen októberben a Stamford Bridgen aratott 3–1-es győzelmet a Southampton, és bár nálunk is az utóbbi időben feltámadó Chelsea a találkozó esélyese, túl nagy a kockázat a vendégsikerben. A már említett statisztikák miatt viszont a kevés gól jó tipp lehet, szerintünk maximum 2 gól esik a találkozón!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!