<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Két ötlet a Wolfsburg-Real derbire

A Real számára idén a BL-trófea megnyerése lehet az egyetlen reális célkitűzés, a szerdai németországi meccsen pedig megalapozhatják a továbbjutásukat Benzemáék.
Bajnokok Ligája
Wolfsburg - Real Madrid
Szerda, 20:45 óra

A német együttes felemás szezont fut egyelőre: a BL-ben szépen menetel, viszont a bajnokságban képtelen tavalyi önmagát hozni és 28 kör után mindössze a 8. helyen áll, ráadásul 6 pontra van az európai kupaindulást érő helyektől. Úgy fest tehát, hogy a kettős terhelés már sok ennek a csapatnak, persze a hátralévő 6 fordulóban még bármi megtörténhet. A csoportkörben kemény harcot vívott a továbbjutásért, de végül a MU-PSV-CSZKA hármast megelőzve megnyerte a B-jelű kvartettet. A nyolcaddöntő sorsolásánál aztán szerencsésnek is mondhatta magát az együttes, a Gent bedarálása ugyanis kötelező feladatnak tűnt és végül kettős győzelemmel tovább is lépett a Wolfsburg (3-2 1-0).

A Real azonban már nagyobb falat lehet, pláne annak tükrében, hogy a madridiaknak gyakorlatilag csak a BL trófea jöhet idén szóba. A Spanyol Kupából kizárták a csapatot, a bajnokságban pedig 7 fordulóval a vége előtt 7 pont az éllovas Barca előnye. Hatalmas lendületet adhat az együttesnek azonban a hétvégi rangadó megnyerése, amelyet ráadásul 0-1-ről emberhátrányban fordított meg a Real. Ronaldo és Benzema idén is megállíthatatlan a támadósorban, a védelem pedig sebezhető ugyan, a Roma ellen mégis kapott gól nélkül jutott tovább a negyeddöntőbe a csapat. Az A-csoportot is veretlenül nyerte meg a madridi csapat, ráadásul a 6 meccs során mindössze 3 gólt kapott, érdekes módon mindhármat a Sahtar elleni ukrajnai derbin...

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28713VReal Madrid1.65
2888606Real Madrid és 2.5 gól felett2.25

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a sorsolás ezúttal a Real csapatát segítette. Egyrészt jöhetett volna a spanyoloknak nehezebb ellenfél is, másrészt ismét idegenben kezdhet a csapat, akárcsak a Roma elleni párharcban. A keret erős és motivált, ráadásul hatalmas lendületet is kapott a Barca elleni meccs után, Varane kivételével pedig a teljes keret Zidane rendelkezésére áll. Ezzel szemben a Wolfsburg gödörben van és ebben a szezonban meg sem közelíti azt a játékot, amelyet tavaly láthattunk tőlük. Nem nagyon tudunk a Real sikere ellen érvelni, jó esélyt látunk arra, hogy Ronaldoék ezúttal is hajtani fognak idegenben annak érdekében, hogy a visszavágón már ne kelljen túlzottan izgulni. Az erősebb és lendületesebb Real sikerét várjuk, ráadásul ha mindezt még a gólokkal (2.5 gól felett) is összekombináljuk, akkor egy bőven kettő feletti oddsot is kaphatunk - ezt az opciót merészebb fogadóknak ajánljuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!