<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

A City ellen menetelhet tovább a PSG

A PSG hazai pályán még veretlen a Bajnokok Ligájában, s csupán a Real Madrid tudott pontot csenni Párizsból. Nem meglepő, hogy hazai sikert várunk a gyengélkedő Manchester City ellen.
Bajnokok Ligája
PSG – Manchester City
Szerda, 20:45 óra

Izgalmas párharcnak ígérkezik a PSG - Manchester City összecsapás a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A hazaiak még mindent bezsebelhetnek idén. A bajnokságot már megnyerték, a kupában az elődöntőben járnak, a BL-ben is jó eséllyel pályáznak a legjobb négy közé kerülésért. A vendégekről már nem állíthatnánk hasonlókat. A Ligakupát ugyan megnyerték, ám a bajnokságban csupán a Bajnokok Ligája indulásért csatáznak, míg az FA kupában a nyolcaddöntő jelentette a manchesteriek számára a végállomást, így Manuel Pellegriniék számára egyvalami maradt: a presztízs megőrzése. Ha legalább az elődöntőig, netalán a döntőig menetelne az együttes a BL-ben, s persze sikerülne a Premier League-ben olyan helyezést elérnie, ami a legrangosabb kupában való indulást tenné lehetővé, akkor még meg lehetne menteni a szezont.

A PSG számára a legnagyobb fejfájást Ángel Di Maria szerepeltetése jelenti. Az argentin vasárnap újrakezdhette ugyan az edzéseket sérülése után – az Argentína-Bolívia mérkőzésen kapott rúgást a lábára –, ám kérdéses, milyen erőállapotban van. A párizsiak Nice elleni, 4-1-re végződött bajnokiján nem is léphetett pályára. Ugyanakkor valószínűtlen, hogy a vezetőedző, Laurent Blanc teljességgel lemondjon a szolgálatairól. Szintén nem szerepelt a nizzaiakkal szemben a kapus, Salvatore Sirigu, aki betegségét kúrálta, de szinte biztos, hogy a City ellen ő áll majd a kapuban. Kizárható viszont Javier Pastore és Marco Verratti szerepeltetése. A középpályán ezért fontos szerep hárul majd Adrien Rabiotra, a párizsiak ifjú tehetségére, aki Blanc edző egyik kedvence. A csatársorban pedig Zlatan Ibrahimovic lehet a kulcs, aki mesterhármast ért el a hétvégén.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

24622HPSG1.65

A másik oldalon Manuel Pellegrini törheti a fejét, ugyanis a csapatában sok a hiányzó. Sérülés miatt nem léphet pályára Fabian Delph, Vincent Kompany, Raheem Sterling és Samir Nasri sem. Jó hír viszont, hogy felépült Yaya Touré, így az elefántcsontparti vélhetően játszik majd szerdán. A két csapat legutóbb 2008-ban találkozott egymással, akkor gól nélküli döntetlen született. Úgy gondoljuk, otthon a PSG megnyeri az összecsapást.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!