<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2 darts, 2 foci, 28-szoros odds

Négy tippel egészen elképesztő, 28-szoros összoddsot hoztunk össze. Az ötleteket a darts Premier League-ből és a foci El-ből hoztuk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16583. G. Anderson - P. Taylor, 1 (2.20) - darts Premier League, 20:50

Sheffieldben folytatódnak a darts Premier League küzdelmei. A 10. forduló legnagyobb rangadójának a hatszoros bajnok Phil Taylor és a címvédő Gary Anderson csatája ígérkezik. A nagy veterán, 14-szeres világbajnok Taylor remek formában van, nyolc mérkőzés óta veretlen, így az élről várhatja az összecsapást. Riválisa szintén nagyszerű teljesítményt nyújt, a legutóbbi hét fordulóból hatot megnyert egy döntetlen mellett, legutóbb, február 18-án, épp a legendától szenvedett vereséget. A harmadik helyen álló Anderson lemaradása egy pont a listavezetőhöz képest, így egy győzelemmel az élre ugorhatna a skót. Az egymás elleni mérleg kiegyenlített, a legutóbbi tíz csatából ötöt a skót, míg ötöt az angol nyert. Úgy gondoljuk, a csütörtöki találkozón a címvédő diadalmaskodik.

14433. Athletic Bilbao - Sevilla, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Európa-liga, 21:05

Egy spanyol együttes már biztos, hogy ott lesz majd az Európa-liga idei elődöntőjében ennek a párosításnak köszönhetően, de a továbbjutásért kiélezett meccsek várhatóak. A spanyol bajnokságban mindketten az El-indulást érő helyre pályáznak, habár ha egyikük megnyerné a jelenlegi sorozatot, akkor az BL-indulást jelentene. Mindketten 48 pontosak a spanyol pontvadászatban, fej-fej mellett haladnak tehát és egyikük sem örvend túlságosan jó formának, mindketten nyeretlenek maradtak a legutóbbi két fordulóban.

Az El-ben a Bilbao megnyerte az L-csoportot, majd kiejtette a Marseille és a Valencia csapatát. A Sevilla 6 ponttal zárta a BL D-csoportját a harmadik helyen, innen került az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába, ahol nem okozott különösebb nehézséget a Molde és a Basel kiejtése. Vélhetően mindkét együttes a magabiztos védekezésre épít majd, ennek tükrében nem várható sziporkázó játék és gólzápor. Mindkét támadósorban benne van azonban a gól, egy visszafogott 2-3 gólos meccs benne van a pakliban.

13202. Braga - Sahtar Doneck, X (3.10) - Európa-liga, 21:05

A BL negyeddöntői után az Európa-ligában is megkezdődnek a legjobb nyolc közötti küzdelmek, a Braga a Sahtar Donecket fogadja. A portugálok némi meglepetésre a Fenerbache testén keresztül jutottak el a nyolc közé, a 0–1-es odavágó után hazai pályán nem kegyelmeztek a törököknek (4–1), így a Sahtarnak is oda kell figyelnie, nehogy beleszaladjon valami hasonló csúfságba. Tartaniuk persze azért az ukránoknak sem kell a párharctól, hiszen ők az Anderlechtet búcsúztatták, méghozzá kettős győzelemmel. Ami a hiányzokat illeti, hazai oldalon Rui Fonte és Crislan sérült, Luiz Carlos pedig eltiltott, a vendégeknél Kucher és Fred nem játszhat eltiltás, Azevedo pedig sérülés miatt. A kétmeccses derbik első felvonására egyébként is jellemző az óvatosság a felek részéről, most mi valami hasonlóra számítunk, szerintünk a lényegi dolgok majd csak a visszavágón dőlnek el, egy bragai döntetlennel nyitottak maradnak a kérdések!

16594. A. Lewis - P. Wright, 1 (2.20) - darts Premier League, 22:00

A negyedik, továbbjutást érő hely megszerzése a célja Adrian Lewisnak és Peter Wrightnak is. A két dartsos csütörtökön a Premier League 10. fordulójában csap össze egymással. A két játékos közül jelenleg a kétszeres világbajnok Lewis áll jobban, a brit játékos 12 ponttal a negyedik pozícióban van, lemaradása két egység az éllovas Taylorhoz képest. Az extravagáns külsejű skót csupán a hatodik helyen áll, két ponttal gyűjtött kevesebbet, mint Lewis, ám Wright is kezd formába lendülni: sorozatban elszenvedett három vereség után a legutóbbi két összecsapásán nem kapott ki. Riválisa a legutóbbi öt meccsből hármat megnyert két vereség mellett, ám a listavezető Taylor és a világbajnoki címvédő Gary Anderson tudta felülmúlni. A két játékos egymás elleni küzdelmeiből általában Lewis jön ki győztesen. A legutóbbi öt összecsapásból négyet a brit nyer. Úgy gondoljuk, most is a kétszeres világbajnok sikerével zárul majd a csütörtöki összecsapás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!