<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepőt húzunk a Barca-meccsre

Remek szorzót ér az otthon kifejezetten erős Mainz győzelme, mint ahogy 1-es a tipp a vasárnap esti Barcelona-Valencia bajnokin is. Ez utóbbin nem várunk gólzáport.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09625. Mainz - 1. FC Köln, 1 (2.05) - német bajnokság, 17:30

A hazaiak a hatodik helyen állnak 45 ponttal, ez a helyezés Európa-liga-indulást ér majd a Bundesliga végén. A piros-fehérek 8-2-4-es hazai statisztikával rendelkeznek, és a formájuk is jó: otthonukban október vége óta nem kaptak ki, két hete az Augsburgot győzték le, majd döntetlent játszottak a Wolfsburg vendégeként. A kölniek kisebb hullámvölgyben vannak, jelenleg a tizenegyedik pozícióban vannak 34 ponttal. Vendégként 4-6-4 a mérlegük, de az elmúlt nyolc bajnokijuk közül csak egyet nyertek meg, még a sereghajtót verték idegenben egy hónapja. A házigazda motiváltabb lesz, és ma is nyer.

13137. Barcelona – Valencia, 1 és 4,5 gól alatt (1.90) – spanyol bajnokság, 20:30

Győznie kell a Barcának, ha meg akarja állítani a zuhanórepülést. A BL-ből kiesett a katalán együttes, marad a hazai porond, a bajnokság és a kupa. A Valencia ideális ellenfél lehet ahhoz, hogy egy hangyányit visszajöjjön az önbizalom, ugyanakkor közel sem várunk a február eleji 7-0-s győzelemhez hasonló K. O.-t. Turan és Mathieu kihagyja a mérkőzést, míg a bokáját fájlaló Neymar játéka kérdéses.

A Valencia idénybeli teljesítménye óriási csalódás, a csapat a középmezőny alján található, 16 idgenbeli meccse közül kilencet elveszített. Piatti és Bakkali minden bizonnyal nem játszhat a Nou Campban, mint ahogy bizonytalan Cserisev szereplése is. A Barcelona előnye vészesen fogy, de még mindig az élen áll, s a címvédéshez szükség van a három pontra. Valenciában 1-1-re végeztek, ezúttal hazai sikert várunk, gólzuhatag nélkül.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!