<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Bátrat húzunk a távol-keleti rangadón

Japán a két legerősebb ellenféllel kezdte a divízió 1/A-s vb-t, két vereséget szenvedett. Dél-Korea ellenben legyőzte a házigazda lengyeleket, emiatt most megugrott a tétszorzó a szigetországiakra, élnénk a lehetőséggel.
Jégkorong divízió 1/A vb
Dél-Korea - Japán
Kedd, 13:00 óra

Dél-Korea az elmúlt vb-szezont egy osztállyal lentebb, a divízió 1/B-ben töltötte, ahonnan visszajutott. A lengyelországi vb első napján 3-2-re kikaptak túlórában Ausztriától, egy nappal később pedig 4-1-re legyőzték Lengyelországot. Legponterősebb játékosuk a honosított Swift, aki 4 gólt lőtt, míg Kim Kiszung és Kim Szangvok 1+1 pontos. A kapuban a szintén honosított Dalton áll, aki 1,92-es kapott gólátlaggal és 94,4 százalékos mutatóval rendelkezik.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15473VHendikep +1.51.60

Japán két győzelemmel és három vereséggel zárt a 2015-ös divízió 1/A-s vb-n. Az idei világeseményt két vereséggel indította a tavaly még A-csoportos ellenfelekkel szemben, szombaton 7-1-es pofont kapott Szlovéniától, míg vasárnap 3-1-re alulmaradt Ausztriával szemben. A japánoktól egy játékos emelkedik ki, Jamasita 2 gólpasszt adott, a többi pontszerző csak egy egységgel bír. Onada rosszul védett az eddigi meccseken, 85,7%-a és 5,47-es átlaga az A-csoportos válogatottak műve.

Világbajnokságokon kétszer találkoztak az utóbbi időben, 2013-ban 6-5-re, míg 2014-ben 4-2-re nyert Japán. Ennek ellenére a jelenlegi forma többet jelent a fogadóirodáknál, mi mégis bízunk Japánban, ugyanakkor egy esetleges egygólos koreai győzelemmel is győztessé válhat a tippünk.

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:06ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!