<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három húzással 13.27-es odds

A Nikolics vezette Legia idegenben is begyűjtheti a 3 pontot, a svájci másodosztályban pontosztozkodást, az orosz élvonalban gólhiányt várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09159. Zaglebie Lubin - Legia Varsó, 2 (1.90) - lengyel bajnokság felsőház, 18:00

Folytatódik a harc a bajnoki címért a lengyel élvonal rájátszásában, az éllovas Legia ezúttal az 5. helyen álló együtteshez látogat. A Lubin jelenleg 26 pontos, a szoros mezőnynek köszönhetően azonban még nem mondott le a dobogós helyről, vagyis az európai kupaindulás kiharcolásáról. Ettől mindössze 1 pont választja el őket, ráadásul az előző körben nyerniük is sikerült, a Ruch együttesét 4-1-el darálták be. Érkezik azonban a pazar formában lévő Legia, amelynek nem titkolt célja a bajnoki trófea visszaszerzése.

Erre minden esélye meg is van Nikolicséknak, hiszen jelenleg 3 ponttal vezetnek a Piast előtt. A Cracovia legyőzése az előző fordulóban nem okozott komoly gondot, ráadásul a magyar támadó is eredményes tudott lenni még az első félidőben. Bár a Legia a legutóbbi 2 vendég meccsének mindegyikén csupán 0-0-t játszott, a bajnoki cím érdekében Varsótól távol is be kellene gyűjteni néhány győzelmet. Ehhez a pazar támadósor adott, a Lubin pedig saját közönsége előtt sem egy legyőzhetetlen csapat, így szerintünk megéri behúzni a kettest!

07305. Schaffhausen - Lausanne, X (3.25) - svájci másodosztály, 18:30

A házigazda a középmezőnyben helyezkedik el, 37 pontos, hazai környezetben erős statisztikával rendelkezik (8-3-3). A formája jó, hat meccs óta veretlen, közben pedig nyert négy találkozót. A Lausanne vezeti a svájci második ligát, 55 pontja van, héttel több, mint a második Willnek. Az idegenbeli mutatója 9-3-1, és jó passzban várhatja a bajnokit a feljutás első számú esélyese. Jó mérkőzésre van kilátás, a legvalószínűbb a pontosztozkodás.

07757. Zenit Szentpétervár - Kubany Krasznodar, 2.5 gól alatt (2.15) - orosz bajnokság, 18:30

A második helyen álló Zenit a Kubany Krasznodart látja vendégül az orosz bajnokság 26. fordulójában. A két csapat ellentétes taktikát képvisel. A hazai csapat meglehetősen gólgazdag összecsapásokat vív a támadósorban Hulkkal és Artem Dzyubával, míg riválisuk inkább a védekezésre fektet nagyobb hangsúlyt. Ezt igazolja az is, hogy 2016-ban kettőnél több gólt még nem kapott az együttes, ráadásul a Zenit általában megszenved a Kubany gárdájával Szentpéterváron. A legutóbbi nyolc bajnoki összecsapásból ötször (!) 1-0-s hazai siker született, s egyszer sem tudott három gólig jutni a Zenit. Sok hiányzó egyik oldalon sincs. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Viktor Faizulin és a hat gólnál járó Danny. A másik oldalon Rabiu Mohammed nem egészséges, míg Aleksandr Belenov az eltiltását tölti. Figyelembe véve, hogy a Kubany Krasznodar legutóbbi 12 vendégeskedésén mindössze 11 találat született, ami 0.9-es átlagnak felel meg, úgy gondoljuk, most is 2.5 gól alatt marad a mérkőzés.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!