<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vannak ötleteink a Villarreal-Pool csatára

Gólváltást hozhat a Villarreal-Liverpool az Európa-liga elődöntőjének első felvonásán.
Európa-liga
Villarreal - Liverpool
Csütörtök, 21:05 óra

Izgalmas összecsapásnak ígérkezik a Villarreal-Liverpool találkozó az Európa-liga elődöntőjének első felvonásán. A spanyol együttes „angol fóbiával” küzd, a csapat a legutóbbi tíz mérkőzésén nyeretlen brit gárda ellen, ezekből a találkozókból hat döntetlen mellett négyet elvesztett, ám a Mersey-partiakkal még nem találkozott a Villarreal. A hazaiak még veretlenek az egyenes kieséses szakaszban, a Napolit és a Leverkusent is egy győzelem és egy döntetlennel búcsúztatták, míg a Sparta Prahát kettős sikerrel küldték haza.

A Liverpool mindhárom (Augsburg, Manchester United és Dortmund) ellenfele ellen egy-egy diadal és iksz született. Az előző körben meglehetősen drámaira sikeredett a győzelem. Hiába vezetett a német csapat 2-0-ra, és 3-1-re is, végül az angolok 4-3-ra diadalmaskodtak.

Ami a formát illeti. A Villarreal nem teljesít mostanában túl jól, a legutóbbi három bajnoki találkozóján mindössze egyetlen pontot gyűjtött. A vendégek sorozatban három győzelem után a legutóbbi fordulóban meglepetésre 2-2 játszottak az utolsó előtti Newcastle csapatával. A Liverpool dolgát a sok hiányzó nehezítheti. Sérülés miatt nem léphet pályára Jordan Henderson, Joseph Gomez, Danny Ings, Divock Origi, Emre Can és Jordan Rossiter sem. A másik oldalon jobb a helyzet, mindössze Leo Baptistao nem bevethető.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28047HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.85
24510DDöntetlen3.20

Mi gólváltást várunk a találkozón, ugyanis mindkét csapat meglehetősen eredményesen futballozik. A Villarreal a legutóbbi tíz hazai összecsapásán csak a Las Palmasnak és a Real Sociedadnak nem tudott gólt lőni, míg a Liverpool az előző tíz meccsén mindig bevette az ellenfelek kapuját. Azon fogadóknak, akik a kövérebb oddsokat kedvelik, a döntetlent ajánljuk, ugyanis a vendégek az egyenes kieséses szakaszban mindhárom idegenbeli El-meccsükön döntetlent játszottak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!