<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két vendégsiker, 4-szeres pénz

A magyar és az olasz élvonalból is 1-1 vendégsikerre vetettünk szemet, mindkettőt kétszeres szorzón fogadhatjuk az irodáknál, szerintünk jó eséllyel jöhetnek is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12679. Újpest - Videoton, 2 (2.00) - magyar bajnokság, 16:30

A lilák nem szerepelhetnek a nemzetközi kupákban, így számukra sokkal fontosabb lesz majd a Magyar Kupa fináléja a Fradi ellen, presztízsből. A fővárosiak tavaszra kipukkadtak, a hatodik helyen állnak 46 ponttal. Otthonukban sokat döntetleneztek (6-9-1), rengeteg pontot veszítettek a kiesőjelöltekkel szemben. A Ferencváros ellen a múlt szombaton közel álltak a bravúrhoz, de végül csak egy pontot tudtak elhozni a Groupama Arénából. A Vidi az őszt rontotta el, Horváth Ferenc érkezése óta viszont egyértelműen felszálló ágban vannak a piros-kékek. Oly annyira, hogy feljöttek Kovácsék a második helyre. 52 pontosak, idegenbeli mérlegük 4-1-10. Negóék formája nagyon jó, legutóbb rangadón végezték ki az MTK-t Felcsúton (5–0). A vendégek lesznek a motiváltabbak, helyezésük megtartásához győzniük kell. Meg is teszik.

16413. Chievo - Fiorentina, 2 (2.03) - olasz bajnokság, 20:45

Az olasz élvonal 36. körében a 8. helyezett fogadja az 5. helyen állót. A Chievo erejéhez mérten jó szezont fut, ám 48 pontjával nincs már esélye odaérni az európai kupaindulást érő helyekre. Ezzel szemben a Fiorentina 59 pontjával még komoly csatára számíthat a hajrában. A violák ugyanis 6 pont előnnyel őrzik az 5. helyet, az El-csoportkört jelentő 4. helytől pedig 5 pont a lemaradásuk. A forma nem túl biztató: kikaptak az Udinese vendégeként, legutóbb pedig a Juve nyert náluk rangadót.

A Fiorentina számára tehát van még tétje a hátralévő meccseknek, ezzel ellentétben a Chievo esetében nincs nagy motiváció. Ráadásul hazai oldalon a védő Spolli eltiltott lesz, mellette pedig további két bekk sérült. A Fiorentina oldalán Babacar ugyan még mindig maródi, Ilicic játékára azonban van némi sansz. Mindent összevetve a motiváció és az erősebb keret is a Fiorentina mellett szól. Esik is a vendégek oddsa, 2 körül még megéri elcsípni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!