<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 3 tipp, 8.58-as odds

Három jól fizető meccset is találtunk a hétfői kínálatból: az Almere hazai pályán nyerhet, szoros rangadó várható Szlovákiában és a Napoli meccsén sem várunk gólzáport.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04192. Almere City – Emmen, 1 (1.95) – holland másodosztály, osztályozó, 20:00

Egy hely és egyetlen pont választotta el a csapatokat a holland másodosztály alapszakaszának végén: az Almere (14-8-14) a nyolcadik, az Emmen (15-6-15) a hetedik helyen zárt. Hatalmas különbség azonban, hogy amíg a hétfői meccs házigazdája zseniális hajrával, az utóbbi 11 bajnoki közül kilencet (!) megnyerve csípte el az osztályozós helyet, addig az Emmen csak szenvedett a vége felé. A vendégek három zakóval zártak.

A forma tehát Almere City-diadalt vetít előre, és arról sem szabad elfeledkezni, hogy az Almere ebben az idényben oda-vissza legyőzte soros riválisát (4-0, 6-5). Jó tipp lehet a 2,5 gól feletti opció is, mi azonban nagyobb szorzót találtunk - meggyőződésünk, hogy előnyt szerez a házigazda a pénteki visszavágóra.

14884. Zilina - Slovan Bratislava, 1. félidő X (2.00) - szlovák bajnokság, 20:30

A szlovák élvonal 30. körének hétfő esti meccsén az 5. helyen álló fogadja a 2. helyezettet. A Zilina és a Slovan számára is van még tétje a hátralévő bajnokiknak, habár a vendégek hiába futnak remek szériát, így is 6 pont a lemaradásuk az éllovas Trencin mögött. A Zilina a top4-be vágyik, vagyis Európa-liga selejtezőt érő helyen végezne és erre még minden esélye megvan, ugyanis a Trnava csupán egy ponttal szerzett náluk többet. Otthon 9-3-3 mérlegével erős a gárda, ráadásul legutóbbi 3 hazai meccsén nem talált legyőzőre, igaz a Slovan sem mostanában hibázott idegenbeli meccsen. Kiélezett csata várható tehát, hiszen mindkét együttesnek komoly szüksége van a 3 pontra. A 2016-os naptári évben már kétszer is találkoztak a kupában, akkor mindkét meccs döntetlen eredménnyel zárult. Az első játékrészben vélhetően ezúttal is óvatos csapatokat láthatunk majd a pályán és könnyen lehet, hogy a 2. félidő dönt majd a 3 pont sorsáról.

18220. Napoli - Atalanta, 1 és 3.5 gól alatt (2.20) - olasz bajnokság, 21:00

A második helyen álló Napoli a 13. Atalantát fogadja az olasz bajnokság 36. fordulójának zárómérkőzésén. A hazaiak az ezüstéremre hajtanak, s jelenleg két pont az előnyük a harmadik Romához képest. A két pozíció között óriási a különbség, ugyanis az ezüstérmes a BL főtáblájára kerül, míg a harmadiknak selejtezőt kell játszania a legrangosabb kupasorozat következő kiírásában. A csapat hullámzóan teljesít: két győzelem mellett három vereség a mérleg a legutóbbi öt meccsen, az előző fordulóban pedig rangadót bukott az AS Roma ellen, ám otthon nem ismer kegyelmet a gárda. Tizenhét forduló alatt még nem szenvedett vereséget, 14 győzelem mellett háromszor játszottak döntetlent. A vendégek három mérkőzés óta veretlenek, legutóbb a Chievót verték 1-0-ra. Jó hír a Napoli számára, hogy Maurizio Sarri vezetőedző a legerősebb összeállításban küldheti pályára csapatát. A másik oldalon Carlos Carmona és Mauricio Pinilla sérülés miatt nem léphet pályára, míg Alejandro Gomez és Gabriel Paletta az eltiltását tölti. A két csapat szezonbeli első meccsén 3-1-es Napoli győzelem született. Most is hazai sikerre számítunk, ám úgy véljük, három találatnál több nem születik a meccsen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!