<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ezúttal is a svéd címvédővel nyernénk

A tavaly bajnoki címet ünneplő Norrköping otthon idén is jól teljesít, így szerintünk behúzhatja a 3 pontot egy eseménydús meccsen a Helsingborg ellenében.
Svéd bajnokság
Norrköping - Helsingborg
Hétfő, 19:00 óra

A Norrköping tavaly megnyerte a bajnokságot, és az idén is ez a célja. A társulat szeszélyesebben teljesít, mint az előző kiírásban: hat meccset követően 12 ponttal vezet, otthon még hibátlan, de vendégként mér kétszer is megégett. A gólokat adja, de kapja is (15-9), legutóbb a Hammarbyt intézte el (3-1). Hazai pályán még hibátlan (3-0-0). A keretben Kujovic sérült, ő gólerős támadó.

A Helsingborg középcsapat, 10 egység áll a neve mellett, idegenbeli mutatója 1-1-1, a gyenge rajt után szárnyal, sorozatban három meccset nyertek meg a piros-kékek. A találatok mindig jöttek eddig a mérkőzéseiken, valamennyi ütközetben adtak és kaptak is gólt. A keretben vannak hiányzók, minden csapatrészben.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22357HNorrköping1.45
22558VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A házigazda otthon félelmetes, megnyeri a találkozót, és emellett számolunk legalább három góllal!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!