<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két merész ötlet, 8.25-ös odds

A Barca tovább folytatja a harcot a bajnoki címért, az Espanyol elleni meccsükön a gólokra fogadunk, de van ötletünk a Tottenham-Southampton csatára is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28982. Tottenham - Southampton, X (3.30) - angol bajnokság, 14:30

A második helyen álló Tottenham a hetedik Southamptont fogadja az angol bajnokság 37. fordulójában. Hétfőn eldőlt, a hazaiak már biztosan nem lehetnek bajnokok, miután a Chelsea otthonában 2-2-es döntetlent játszottak, így behozhatatlan, hét pont a hátrányuk az éllovas Leicesterhez képest. Ugyan Mauricio Pochettino alakulata több mint három hónapja nem szenvedett vereséget, de rengeteg döntetlent játszik. A legutóbbi öt találkozójából három is pontosztozkodással zárult. A Southampton is egyre jobb formába lendül, a csapat négy mérkőzés óta veretlen, ebből hármat megnyert. Az előző fordulóban a Manchester Cityt verte 4-2-re. A Tottenham számára a sok hiányzó is nehézséget okozhat. Sérülés miatt nem léphet pályára Nabil Bentaleb és Danny Rose, míg Dele Alli és Mousa Dembélé az eltiltását tölti. A másik oldalon mindenki bevethető. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-0-s Tottenham siker született. Figyelembe véve a Southampton remek formáját és azt, hogy a hazaiak már nem lehetnek bajnokok, mi pontosztozkodásra számítunk.

17807. Barcelona – Espanyol, 4 vagy 5 gól születik (2.50) – spanyol bajnokság, 17:00

Két győzelemre van a bajnoki címe megvédésétől a Barca, és nem valószínű, hogy az utolsó hazai meccsén meglepetés érhetné. Bravo kapust és Mathieu-t leszámítva valamennyi meghatározó futballista hadra fogható, és a három meccsig tartó gödör után három győzelmen van túl a katalán együttes. Nyolc, hat és két gólt szerezve diadalmaskodtak Suárezék, és e találkozón megúszták kapott találat nélkül.

Az Espanyol gyenge idényt fut, a kiesést viszont alighanem megússza. Vendégként szörnyen pocsék, három siker és két döntetlen mellett 13-szor kikapott. Nem hinnénk, hogy Messinek, Neymarnak és a többieknek túlságosan tartaniuk kellene a városi riválistól, amely az eltiltott Duarte és Alvaro mellett Gonzalezre és Arbillára sem számíthat. Merész tipp, de egészen könnyedén el tudjuk képzelni, hogy 4-0-val, esetleg 5-0-val búcsúzik a No Camptól a Barcelona.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!