<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Jöhet a gólzápor ezen a holland derbin

A két élcsapat már biztos tagja a play offnak - felszabadult játékot, és ennek megfelelően gólokat várunk a kilencven perctől.
Holland bajnokság
Utrecht - AZ Alkmaar
Vasárnap, 14:30 óra

Az Utrecht 53 egységgel és +11-es gólkülönbséggel az 5. a bajnokságban, hazai környezetben 9-4-3-as (29-21) mérleget produkálva. A formájukra sem lehetett panasz, a képet a De Graafschap elleni hazai vereség rontja el. A társulat felvállalta a nyílt játékot, az over/under mérlege 19/14. A piros-fehérek keretéből két bekk és az elsőszámú kapus hiányzik majd sérülés miatt.

Az alkmaariak az őszt elrontották, de tavasszal alaposan összekapták magukat. Janssenék december 19-e óta mindössze háromszor kaptak ki (PSV, Ajax, Heerenveen), és ezeken kívül csak egyszer remiztek (Twente), a többi összecsapást megnyerték. Nem is csoda, hogy felkapaszkodtak a 4. helyre. Most 56 pontjuk van, ha nem kapnak ki két góllal, úgy megőrzik pozíciójukat. Előre már nem tudnak nézegetni, a Feyenoord ugyanis 60-nál jár. A támadófoci jellemzi a piros-fehéreket, over/under statisztikájuk 23/10. A keret komplett lesz, John van den Brom a legerősebb kezdőcsapattal állhat ki Utrechtben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28262VTöbb, mint 3.5 gól1.80

Ősszel az AFAS-stadionban 2-2 lett a végeredmény, tavaly Utrechtben 6-2-re nyert a házigazda. Ma is a találatokban látunk fantáziát, nem lepődnénk meg, ha legalább négy összejönne...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!