<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtipek: izraeli, norvég és török tutik

A hetet két élvonalbeli és egy másodosztályú ötlettel indítjuk. Az oddsok: 1.60, 1.45 és 1.30.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

01394. Istanbul Basaksehir - Fenerbahce, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - török bajnokság, 19:00

A negyedik helyen álló Basaksehir a második Fenerbahcét fogadja a török bajnokság 32. fordulójában. A vendégek a trófeáért küzdenek, a csapat lemaradása három pont az éllovas Besiktashoz képest. Naniék nincsenek rossz formában, sorozatban negyedik sikerükre hajtanak a török pontvadászatban. Riválisuk az Európa-liga indulásért küzd, s úgy egy pont az előnye Osmanlisportal szemben, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ugyan a gárda hat mérkőzés óta veretlen, ám mindössze kétszer tudott diadalmaskodni. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál mindenki bevethető, míg a másik oldalon Lazar Markovic nem egészséges. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-0-s Fenerbahce siker született. Most gólváltásra számítunk, ugyanis mindkét gárda számára kulcsfontosságú a győzelem, s egyik csapat sem áll hadilábon a góllövéssel. A hazaiak a legutóbbi tíz bajnoki találkozójukból nyolcszor eredményesek tudtak lenni. A vendégeknél 10/7 ez a mutató.

30457. Sandefjord - Mjöndalen, 2.5 gól felett (1.45) - norvég másodosztály, 19:00

A Sandefjord tavaly esett ki az első osztályból, célja a feljutás, eddig ennek megfelelően teljesít. Öt bajnokin tíz pontig jutott, otthon 1-1-0-ás a statisztikája. A gólokat szórja, gólkülönbsége 10–6. A formája felfelé ívelő, két bajnoki siker mellett továbbjutott a kupában, első osztályú csapatot búcsúztatva (Lilleström, 1–0). A Mjöndalen csak öt pontos, és idegenben a leggyengébb a ligában. Két vereség, nulla rúgott és nyolc kapott gól a mérlege. A kupából is kiesett, formája gyenge. A védelme a "leggólképesebb" a norvég második vonalban. Ma is a hazaiak az esélyesebbek, de jöhetnek a találatok is.

06039. Hapoel Beer Sheva - Beitar Jerusalem, 1 (1.30) - izraeli bajnokság, 19:55

Az utolsó előtti fordulónak futnak neki a csapatok az izraeli élvonalban és a bajnokesélyes fogadja a már biztosan harmadik helyezettet. A Sheva nagyon jól tartja a lépést a Maccabi csapatával, sőt az utolsó két meccsre úgy fordulhat rá a gárda, hogy előnye jelenleg 3 pont. Ráadásul az előző fordulóban értékes döntetlent ért el a Maccabi ellen Tel Avivban, a Maccabi pedig immáron három forduló óta csak döntetlent képes elérni. Az otthoni 10-5-1 sora rendben van az éllovasnak, habár a legutóbbi 4 hazai meccsét képtelen volt megnyerni.

A Beitar tét nélkül érkezik már erre a találkozóra, hiszen 57 pontja azt jelenti, hogy biztosan a harmadik helyen végez majd a szezon végén. Ez pedig El-selejtezőt jelent az egyébként rémes formában lévő csapatnak, amely a legutóbbi 5 bajnokiján 1-0-4 sort hozott össze. A védelem a 32 kapott góllal rendben van, problémák inkább támadásban jelentkeznek. A Sheva iszonyatosan motivált lesz ezen a derbin, amelyet ráadásul egy tét nélkül focizó csapat ellen játszhat és ha nyer, a Maccabi pedig esetleg pontot veszít hétfő este, akkor már biztosan bajnok lesz. Ennek alapján sima hazait várunk, az odds meglehetősen alacsony, de akár a hétfői nap tutija is lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!