<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Duplázd meg a pénzed az angol rangadóval

A szezon végére egészen összekapta magát a Pool, a szétesőben lévő londoniak is megadják magukat a vörösöknek.
Angol bajnokság
Liverpool - Chelsea
Szerda, 21:00 óra

Jürgen Klopp alakulata bejutott az Európa Liga fináléjába, ha elnyerik a trófeát, jövőre a BL-ben szerepelhetnek. Ha nem, akkor viszont könnyen lehet, hogy nem lesznek ott Európában. Mert az egész évben nyújtott hullámzó teljesítmény miatt jelenleg 58 egységével csak a 8. a Pool, az 5. MU-val szemben 5 pontos a lemaradása. Az Anfield Roadon 8-7-3 Bentekéék mérlege, viszont január közepe óta nem kaptak ki odahaza. A formájuk biztató, bár két hete alulmaradtak a Swansea vendégeként. A keretben Origi, Henderson, Ings és Gomez sérült.

A Chelsea szezonjáról már sokszor megemlékeztünk, Hiddink sem tudott csodát tenni, a kék sereg csak a 9. 48 ponttal, előre már nem is tekintgethet. A zaklatott idénykezdést stabilitás követte, december közepétől áprilisig egészen elfogadhatóan teljesítettek Oscarék. Aztán az elmúlt öt bajnokijukból hármat elveszítettek Diego Costáék - ha pozitívumot akarnak a drukkerek ebben a periódusban keresni, az talán a Tottenham elleni 2-2 volt, amellyel kibabráltak a nagy rivális sarkantyúsokkal... Idegenben 7-4-7-es statisztikát hoztak össze Maticék... Terrít kiállították Sunderlandben, sérült Zouma. Elméletileg erős kerettel utazhatnak a londoniak az Anfieldre, de kérdés az, hogy mennyire sikerül motiválnia a távozó menedzsernek a sztárokat. Félő, hogy nem igazán...

06611. Liverpool - Chelsea, 1 (2.00) - Tippmix

A Liverpool otthon nehéz ellenfél, ez a Chelsea pedig nem emlékeztet a régi önmagára. A vörösök lesznek a motiváltabbak, és ez három pontot érhet. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 2SeRiaL2016május11.16:22ÚjVálasz

    Csatlakozom. Európa Liga döntő fontosabb, mint a bajnokság :)

     
  • 1REDMAN2016május11.09:43ÚjVálasz

    Én azt mondanám erre a meccsre hogy inkább X....Itt már semmi tét nincs...A Liverpool inkább a Sevilla ellen készül,hiszen a bajnokságban már semmit nem tud elérni....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!