<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Két sima siker után jöhet az újabb szlovák győzelem

Északi szomszédunk a jégkorong vb elején lejátssza könnyebb csoportmeccseit. Kedden a nyeretlen Németország ellen lépnek jégre, verniük kell őket a negyeddöntőért.
Jégkorong vb
Szlovákia - Németország
Kedd, 15:15 óra

Szlovákia egy Magyarország elleni 4-1-es sikerrel indította a vb-t szombaton, majd vasárnap 5-1-re verték Franciaországot. 4 NHL- és 7 KHL-játékos található a keretben, de a többiek is nívós topligából jöttek. Három játékosuk kiemelkedik, Jurco 1+3, Sekera 2+1, Viedensky pedig 0+3 pontos. Mindkét kapusuk lehetőséget kapott már, 1-1 gólt kaptak, Hudacek 96%-kal, Konrád 95,2%-kal védett.

Németország szombaton a másik 2017-es vb-házigazdával, Franciaországgal játszott és büntetőkkel 3-2-re kikapott, majd vasárnap 5-1-es verést kaptak Finnországtól. Négy NHL-játékosuk van, a többiek szinte mind otthon játszanak a DEL-ben. Némileg tét nélkül játszhatnak, ugyanis biztosan nem eshetnek ki, mivel a franciákkal közösen rendezik a következő világbajnokságot. Eddig 3 gólt szereztek, Goc és Schütz 1+1 pontos. A kapuban Pielmeier nem meggyőző, 82,2%-a és 3,84-es gólátlaga pocsék.

14029. Szlovákia - Németország, 1 (1.60) - Tippmix

Világbajnokságon utoljára 2013-ban találkoztak, akkor 3-2-re nyert Szlovákia. Szomszédunk kerete a sok NHL-es hiányzó ellenére is erősebb, több KHL-es ászuk is van a pakliban, ellenben a németek DEL-re épülő együttesével.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!