<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2 darts, 1 foci, 18-szoros odds

Csütörtökön folytatódik a darts Premier League, két merészebb tippel érkezünk, emellett egy 2.20-as oddsra leltünk a svéd kettőben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06735. Varberg - Halmstad, 2 (2.20) - svéd másodosztály, 18:30

A svéd másodosztályban a házigazda középcsapat, hat meccs után nyolc pontjával a tizedik helyet foglalja el. Otthon nem különösebben erős, egy siker, egy döntetlen és egy vereség a mérlege. A formája hullámzó, legutóbb az Örgryténél nagyon kikapott (3–0). A Halmstad visszatérne a legmagasabb ligába, ez a cél, ehhez viszont még kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség. Négy siker mellett kétszer kikapott, így 12 pontjával a második. Idegenben 2-0-1 a statisztikája, szombaton a kiesőjelölt Degefors nyert nála (0–1). Ma javítaniuk kell a kékeknek. A kiszámíthatatlan Varberg ellen ezt meg is tehetik.

11692. P. Wright - R. van Barneveld, 1 (1.90) - darts Premier League, 20:55

A hollandiai Rotterdamban rendezik a darts Premier League alapszakaszának utolsó fordulóját, ahol eldől az egyetlen, még nyitott kérdés; Wright vagy Lewis jut-e tovább a 4. helyen. A skót Barnevelddel csap össze ma este, és joggal bizakodhat, hiszen remek teljesítményt mutatott az utóbbi hetekben; Taylort legyőzte, Andersonnal ikszelt, legutóbb pedig szó szerint lemosta Wadet a színpadról. Barney mellett a hazai pályán kívül nem sok minden szól, a továbbjutásra már nincs esélye és két vereséggel a háta mögött érkezik a csatába. Szerintünk Wright nem fog hibázni, megteszi, amit meg kell tennie, a sorsa tehát Lewison és Andersonon múlik majd!

11691. A. Lewis - G. Anderson, X (4.40) - darts Premier League, 21:35

A darts Premier League utolsó fordulójában Adrien Lewis számára egyszer a képlet; amennyiben pontot szerez a regnáló világbajnok, Gary Anderson ellen, biztosítja helyét a legjobb négy között. Az utóbbi hetek teljesítménye alapján mondjuk megkérdőjelezhető lenne az angol elődöntőbe jutása, hiszen legutóbbi 4 meccséből hármat is elveszített, Barneveld, van Gerwen és Taylor is legyőzte őt. Ami a skótot illeti, a kezdeti nehézségek után Anderson is megérkezett a PL-be, olyannyira, hogy a mai mérkőzéstől függetlenül már továbbjutott, harmadik helyről várhatja az ellenfelét. Ebből a szempontból érdekes lehet a találkozó, hiszen számára teljesen tét nélküli lesz az összecsapás, azt azonban nehezen tudjuk elképzelni, hogy csak úgy leadja a pontokat. Mivel azonban a döntetlen is elég Lewis számára, arra a gyengébb forma ellenére is látunk esélyt, az odds miatt pedig megpróbálkozunk a pontosztozkodással!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!