<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokra szeretsz fogadni? Ez a te cikked

A Bruges csapata már biztosan bajnok, a Zulte pedig már nem érhet oda a legjobb négybe, így csütörtök este felszabadult futballt várunk mindkét féltől.
Belga bajnokság, rájátszás
Zulte Waregem - FC Bruges
Csütörtök, 20:30 óra

A Zulte bejutott a playoffba, ám ott már nem igazán tudott maradandót alkotni Francky Dury alakulata. Az alapszakaszt a 6. helyen zárta a brigád, jellemző volt rá a nyílt játék, ennek megfelelően sok gólt lőtt, viszont sokat is kapott (51-50). Over/under statisztikájuk 29/9. A rájátszásban eddig nyolc találkozón vannak túl Leyéék, egy siker mellett kétszer remiztek, ötször pedig kikaptak. A sikert épp a hét végén aratták a piros-zöldek, hazai környezetben 4-2-re verték a Gentet. Otthonukban, a Regenboogstadionban eddig valamennyi play off-mérkőzésükön betaláltak, igaz, kapituláltak is. A keretben egy védekező középpályás sérült.

A Bruges megnyerte a pontvadászatot, a kék-feketék már az alapszakaszt is az élen zárták, de a ráadásban sem ismertek kegyelmet, igaz, elsősorban saját stadionjukban. A playoffban vendégként 2-0-2-es mérleget produkáltak, a jó rajtot követően az Anderlechtnél és a Genknél is kapituláltak. Aztán jött a nagy hajrá, és sorozatban nyertek négyet Michel Preud'homme fiai. A hét végén a brüsszeli lila-fehéreket kalapálták el tisztességesen (Anderlecht 4-0), így biztosítva be aranyérmüket. A gólokat ők is termelték becsülettel, over/under mutatójuk 24/14. A keretben egy középső hátvéd és egy jobbszélső sérült, de minden bizonnyal néhány peremember is lehetőséget kap a szakmai stábtól.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

04623VTöbb, mint 2.5 gól1.55

A Zulte biztosan a 6. helyen zár, a Bruges pedig bajnok lett. A két alakulat felszabadultan futballozhat, ennek megfelelően pedig jöhetnek a találatok, legalább három.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!