<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Szép búcsú, tűrhető szorzó: fix 1-es!

Hazai győzelemmel venne búcsút a pocsék szezontól a Galatasaray csapata, ehhez pedig az újoncot kellene elvernie csütörtök este.
Török bajnokság
Galatasaray - Kayserispor
Csütörtök, 19:00 óra

Finoman fogalmazva is botrányosan gyenge évet zárnak a piros-sárgák. A társulat 48 egységgel a 6. helyen áll, előre maximum csak egy helyet tudnak lépni Sneijderék. A kupában döntőt játszanak a Fenerrel, de majd csak egy hét múlva. Hazai környezetben nem mentek rosszul (8-6-2), de vendégként csapnivalóan szerepeltek az isztambuliak (4-6-7). A támadójáték hozta az elvárt szintet, viszont a védekezés nagyon besült, 33 fellépésen 49-szer kapituláltak Baltáék. Edzőváltáson is átesett az alakulat, jelenleg Jan Olde Riekerink irányítja a gárdát. A formájuk szeszélyes, a Besiktastól otthon kikaptak, utána viszont győztek az Akhisarnál. A keretben két belső védő sérült, Podoslki visszatérhet eltiltásából.

A Kayserispor újonc volt a ligában, küldetését teljesítette, hiszen magabiztosan bennmaradt a Szuperligában. A gárda 34 ponttal a 14., az utolsó játéknap eredményétől függetlenül a vonal felett végeznek a piros-sárga-kékek. Vendégként 4-5-7-es sort hoztak össze Derley-ék, akik március végétől rendesen összekapták magukat. Ebben a periódusban ugyan sokat ikszeltek, de csak egyszer kaptak ki (Besiktas), és kétszer viszont nyerni tudtak. Hakan Kutlu vezetőedző egy sérült balszélsőre sérülés, és egy fontos védekező középpályásra eltiltás miatt nem számíthat.

09930. Galatasaray - Kayserispor, 1 (1.55) - Tippmix

A Galatasaraynak mentenie kell a szezont, ezt egy esetleges kupagyőzelemmel talán meg is cselekedheti. Viszont a közönségétől is szépen kellene Musleráéknak, így a Turk Telekom Arénában csak megnyerik az utolsó bajnokijukat. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!