<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Finn gólok és olasz döntetlen

A bajnoki címre pályázó, remek formában lévő HJK meccsén gólokra hajtunk, az olasz kettőben viszont jó esélyt látunk a pontosztozkodásra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10233. Lahti - Helsinki JK, 2.5 gól felett (2.20) - finn bajnokság, 17:30

A finn élvonal 10. körében a bajnoki címre hajtó és jelenleg élen álló HJK a középcsapat Lahti otthonába látogat. A Lahti eddig csupán 7 meccset játszott, ezeken pedig 9 pontig jutott, a 2-3-2 mérleg tehát felemás rajtot mutat így a bajnokság elején. Otthon viszont jól megy a csapatnak: a HIFK ellen 2-2, a Vaasa együttesét 4-0-ra verték, majd a címvédő SJK-n 3-0-lal gázoltak át. A támadósor tehát otthon kiválóan működik, így nem lesz könnyű dolga a vendég HJK-nak.

Még akkor sem, ha a helsinki csapat egy Inter elleni megnyert rangadóról érkezik, melyen 3 gólt lőtt és hátrányból sikerült fordítania. A legtöbb gólt lőtte a mezőnyben a gárda, habár eddig vendégként nem nagyon ment a szekér (1-2-1). Összességében viszont kiváló formában az aranyérem egyik várományosa, hiszen zsinórban három bajnokit nyert és ezek alatt 10-3-as gólkülönbséget hozott össze. Ez szerint mérvadóbb adat, mint az, hogy a Lahti elleni meccseik rendre kevés gólosak, így a 2.20-as szorzón szerintünk megér egy próbát az over tipp.

08399. Vercelli - Cagliari, X (2.65) - olasz másodosztály, 20:30

A Serie B-ben az utolsó fordulót rendezik ma este. A hazaiak 46 pontosak, a teljes biztonsághoz egy döntetlen már elegendő lenne a számukra, mert úgy már biztosan elkerülnék az osztályozót. Jelenleg a tizötödik helyen állnak, hazai mérlegük 7-6-7, a formájuk jó, február eleje óta csak háromszor kaptak ki, sokat ikszeltek, olykor nyertek. A Cagliari már feljutott, sőt, át is vette a vezetést a Crotonetől. Nyolcvan pontos, vendégként 9-5-6-os statisztikával. Az elmúlt néhány fordulóban jól szerepeltek Sauék, ma viszont az iksz elég lehet számukra - és a vendéglátóknak is. Egy békés döntetlen mindkét csapatnak jó lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!