<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ragyogóan fizet a Juventus-dupla

A Juventus ezúttal is behúzta a bajnoki trófeát, szombat este pedig duplázna, ehhez a Milan csapatát kell megvernie a kupadöntőben.
Olasz Kupa, döntő
Milan - Juventus
Szombat, 20:45 óra

A Milan csalódást keltett ismételten, a piros-feketék csak a 7. helyen zártak, totálisan átlagos produktumot nyújtva otthon és idegenben egyaránt. A kupában szerencséjük volt Baccáéknak, hiszen minden nagyágyút elkerültek. Mihajlovicsnak a gyenge szereplés miatt szezon közben kellett távoznia, de a helyét ideiglenesen átvevő Cristian Brocchi sem tudott csodát tenni Balotelliékkel. Szeszélyesen zárták a szezont: hazai iksz a Frosinonével, győzelem Bolognában, majd vereség a farkasoktól a San Siróban (Roma 1-3). A keretben Ely, Abate és Antonelli sérült.

A Juve a borzalmas szezonkezdés után sebességet váltott, és szinte hiba nélkül futballozta végig az idényt. A zebrák simán megnyerték a bajnokságot, a BL-ben csak a bajorokkal szemben hasaltak el, és a kupában sem ismertek kegyelmet - pedig lényegesen nehezebb dolguk volt, mint aktuális ellenfelüknek. A torinói sztárcsapat idegenben is otthon is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott ősztől, a védelme nagyon jól zárt, 38 bajnokin mindössze 20-szor kapitulált. A keretben vannak fontos hiányzók, Bonucci eltiltott, Marchisio, Khedira és Caceres sérült.

14311. Milan - Juventus, 2 (1.60) - Tippmix

A két alakulat között több szempontból is zongorázni lehet a különbséget. Allegri legénysége erősebb, és meggyőződésünk szerint lényegesem motiváltabb lesz a széthulló Milannál. Ennek megfelelően a zebrák sikerét várjuk, már a rendes játékidőben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!