<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vergődő házigazda, száguldó vendég: 2-es!

A gyenge házigazda ellen a dobogóra törő vendégek markáns győzelmi eséllyel lépnek pályára hétfő este. A stockholmiaknak csaknem négyszer annyi pontjuk van…
Svéd bajnokság
Gefle - AIK Stockholm
Hétfő, 19:00 óra

A Gefle elég rendesen beragadt a rajtnál, 10 fellépésen mindössze 5 egységig jutott. Hazai környezetben, a Gavlevallenben még nem nyert, két iksz mellett háromszor kikapott. Nem is lehet nagyon csodálkozni a gyenge szereplésen, amelynek elődleges oka a pocsék védelem. A társulat immár 26 gólt kapott, ezekre pedig csak héttel válaszoltak Skrabbék. A formájuk gyalázatos, öt vereséget szenvedtek el zsinórban. A keretben vannak fontos hiányzók, egy bekk eltiltott, egy másik sérült, ás egy kapus is kidőlt a sorból. Ez így még inkább megnehezíti a szakmai stáb munkáját.

Az AIK 18 egységével az 5. helyen áll, ha nyer, előzhet. A sárgáknál május közepe óta immár Rikard Norling ül a kispadon. A gárda az új trénerrel eddig megnyerte mindkét meccsét, tehát jót tett a váltás. A társulat vendégségben 3-0-2-es mérleggel rendelkezik, és Strandbergék valamennyi túrájukon betaláltak. Formájuk rendben van, visszatérhet eltiltásából Ishizaki, így csak egy cserevédő marad ki sérülés miatt.

02096. Gefle - AIK Stockholm, 2 (1.60) - Tippmix

A Gefle öt éve nem verte meg otthonában az AIK-ot, és ma sem várható ez a kimenetel. Sőt, a stockholmi sárga-feketék megnyerhetik az ütközetet jobb formájuknak és erősebb keretüknek köszönhetően. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!