<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

A sereghajtót sem kíméli a bajnokesélyes

A bajnoki címre hajtó Malmö hétfő este ezúttal a kiesés elől menekülőt fogadja és szerintünk eseménydús meccsen diadalmaskodhat majd.
Svéd bajnokság
FF Malmö - Falkenberg
Hétfő, 19:00 óra

A Malmö a tavalyi, csalódást keltő szereplés után immár Allan Kuhnnel a kispadon vágott neki az idei pontvadászatnak. A döntés egyelőre jónak tűnik, hiszen a kékek 21 egységgel a 2. helyen állnak. A formájuk jó, hazai pályán 4-0-1-es mérleget produkáltak meglepetésre a Sundsvalltól kaptak ki, de nem mostanában. A támadósor erős, és a védelemre sem lehet panasz: gólkülönbságük 21-10. A középpályán és a védelemben vannak hiányzók, de összességében így is erős kerettel fogadhatja a sereghajtót a Malmö.

Mert bizony a Falkenbergs az utolsó helyezett az élvonalban. A gárda mindösszesen 4 pontig jutott 10 mérkőzésen, vendégként egy iksz mellett háromszor kikapott (a pontszerzés a Jönköping ellen jött össze). A formája tragikus, sorozatban szenvedi el a vereségeket, mér négynél jár zsinórban, ezeken a találkozókon 11-szer mondott csődöt a védelem. Hans Eklund vezetőedző szinte minden alapemberére számíthat, csak kiegészítő játékosok bajlódnak sérüléssel.

Tipp: FF Malmö - Falkenberg, 1-es és 2.5 gól felett (1.48)

A Malmönek és a Faékenbergsnek is egyaránt 8/2 az over/under mutatója, ráadásul az egymás elleni mérkőzéseik rendre gólgazdagra sikeredtek. Ma is jó esély van erre, no és a malmői siker borítékolható. Ennek a két tippnek a vegyítéséből már közel 1,6-os szorzó kerekedett ki, amely nem tűnik rossznak. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!