<>

 
 
 
A Videoton a Mezőkövesdet fogadja ma az NB I-ben. Most, vagy soha! Ezzel a szlogennel vághat neki a mai találkozónak a listavezető. Két rossz formában lévő csapat között a minőségbeli különbség dönthet...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A minőség dönthet a Videoton javára

A Videoton a Mezőkövesdet fogadja ma az NB I-ben. Most, vagy soha! Ezzel a szlogennel vághat neki a mai találkozónak a listavezető. Két rossz formában lévő csapat között a minőségbeli különbség dönthet...
NBI
Videoton-Mezőkövesd
Péntek 19:00 óra

Október 19-éig tulajdonképpen minden rendben ment a Videotonnál: a piros-kékek egy vereséget szenvedtek el addig (Loki, idegenben), hazai mutatójuk makulátlan volt, általában fölényesen hozták a fehérvári összecsapásokat, még gólt is csak elvétve kaptak. Aztán a Puskás elleni sikert követően megroppant valami... Nikolicsék a Honvédtól kikaptak, majd Magyar Kupa-meccsen Békéscsabán csak a túlórában sikerült kivívniuk a továbbjutást. Aztán elutaztak a múlt hétvégén a sereghajtóhoz, és gyenge játékkal Somogyországban is pont nélkül maradtak...

Jose Gomes alakulata sem Csabán, sem a Rákóczinál nem tudott betalálni a rendes játékidőben - korábban ez elképzelhetetlen volt a piros-kékeknél. Nagy mázlijuk van egyébként Sándoréknak, hiszen a riválisok sem brillíroztak a közelmúltban, így megőrizték első helyüket a tabellán, igaz, előnyük egy egységre olvadt a Debrecennel szemben.

13 fellépésen 28 pontot szereztek Caneiráék, hazai mutatójuk pedig 7-0-1, ehhez 21-4-es gólarány párosul. Kovácsék nincsenek tehát jó passzban, ugyanakkor a keretük - magyar viszonylatban - igencsak erős; nehezen tudjuk elképzelni, hogy mielőbb ne lábaljanak ki a hullámvölgyből.

Az ellenfél pedig ideális lehet e cél eléréséhez: a hetek óta eső-kelő újonc látogat ugyanis a Sóstói Stadionba. A Mezőkövesd a 15., kieső helyen állomásozik, mindössze 11 ponttal a neve mellett. A sárga-kékek már nyolcszor jártak vendégségben, így némiképp érthető, hogy eredményesebben teljesítenek idegenben (2-2-4). Nyertek Kispesten és Kecskeméten, remiztek a Fradinál és Pakson. Viszont a győzelmek nagyon elmaradtak mostanság: hat találkozó óta képtelenek nyerni... Két iksz és négy zakó. Érdekes, hogy a Ferencváros ellen kapták össze magukat Szalaiék a Puskásban, a múlt hétvégén viszont a Pécs is három egységgel távozott tőlük. És akkor arról már ne is tegyünk említést, hogy a kupától is búcsúztak Balajtiék... Véber György egészen kiakadt játékosaira, éles kritikát fogalmazott meg elsősorban a támadóival kapcsolatban.

Főtipp

Videoton-Mezőkövesd 1 európai hendikep -1 (1.40) - Betclic

Melléktipp

Videoton-Mezőkövesd több mint 2,5 gól (1.48)

Egyik csapat sincs csúcsformában, ám ma szerintünk a Videoton kijön a gödörből. Azt gondoljuk, alaposan elverheti a piros-kék együttes az újoncot, ahol valljuk be, kevés a minőségi futballista. Nálunk hendis hazai a történet, egy másik szelvényen pedig jöhet a +2,5 is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!