<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nincs mese, Angliának javítania kell!

Anglia az oroszok elleni meccsen képtelen volt nyerni és nehezen tudjuk elképzelni, hogy kiütné a szimpatikus játékot mutató walesi csapatot.
Európa-bajnokság
Anglia - Wales
Csütörtök, 15:00 óra

Roy Hodgson csapata csak önmagát okolhatja azért, hogy nem három, hanem csak egy egység áll a csapata neve mellett a nyitó fordulót követően. A háromoroszlánosok meggyőző játékkal rukkoltak elő Marseille-ben az oroszok ellen, helyzetek sokaságát dolgozták ki Lallanáék, de egy szabadrúgáson kívül nem sikerült betalálniuk. És milyen a sors? a Ráadásban az oroszok kiegyenlítettek. Anglia a Hart – Walker, G. Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney (Wilshere, 78.) – Lallana, Kane, Sterling (Milner, 87.) összetételben szerepelt, és a helyzetkihasználáson kívül nem is lehetne mást kritizálni Rooney-ék játékán.

Chris Coleman csapata meglepetésre megverte a másik meccsen a Szlovákokat. Wales a Ward – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, N. Taylor – Allen, Ramsey (J. Richards, 88.), Edwards (Ledley, 69.), J. Williams (Robson-Kanu, 71.) – Bale összetételben szerepelt, és a találkozó nagyobb részében jobban is futballozott ellenfelénél. Bale-ék többet nyújtottak a várakozásnál - sokan azzal "vádolták" a gárdát, hogy túlságosan defenzív taktikával lép pályára, a kritikusok e véleményüket a selejtezőkön mutatott teljesítményükre alapozták. Most viszont valóban jól pörögtek Ramsey-ék, igaz, hogy zártan védekeztek, de labdaszerzés után nyomban igyekeztek megjátszani az elől lévőket.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1268301Anglia és 4.5 gól alatt1.70

Az ötletesebb futballt az angolok játsszák, és összességében jobb futballisták is alkotják a keretüket. Kevés gólos mérkőzésen Kane-ék sikerét várjuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!