<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Román siker és brazil gólok

A brazil élvonalban a gólokra hajtunk - de csak mértékkel, míg az Eb-n a románok győzelmére számítunk Albánia ellen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02551. Figueirense - Internacional, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - brazil bajnokság, 21:00

A brazil élvonal 9. körében a 2. helyen álló Internacional a 13. helyezett együtteshez látogat. A Figueirense tavaly 43 pontjával épphogy megúszta a kiesést és az eddig látottak alapján idén sem számíthat sokkal jobb szereplésre. Eddig mindössze 9 pontot szereztek 2-3-3 mérlegükkel és elsődlegesen a támadósorban akadnak problémák. Mindössze 7 gólt lőtt a társaság, otthon egyébként még veretlen. Az Internacional 19 ponttal ott tanyázik az élmezőnyben, a tavalyi gyengébb 5. hely után pedig nem is lehet más elvárás a csapattal szemben, mint odaérni a dobogóra. Ehhez minden adott, leginkább az acélos védelem, csupán 3 kapott gól áll a csapat neve mellett 8 forduló után, ami nem gyenge teljesítmény. Vendégként 2 sikere van egy vereség mellett, a Vitoria otthonában 0-1 arányban kapott ki nemrég. Mivel két pazarul teljesítő védelem csap össze vasárnap este, így nem várunk gólzáport a 90 perc során. Sokkal inkább egy defenzív hazai csapatot és egy minimális győzelemre törekvő élmenőt, így 2-3 gólon megállhat ez a meccs.

35902. Románia – Albánia, 1 (2.10) - Európa-bajnokság, 21:00

A román válogatottat remekül ismerjük, nem világverő, de roppant masszív társaság. Stancuék helyt álltak az Eb nyitó meccsén, ahol a franciák csak a 89. percben tudták megszerezni a győztes gólt (2-1). A második körben 1-1-et játszottak Svájccal, vagyis mindkét eddigi csoportmeccsen bevették az ellenfél kapuját. Úgy véljük, ha ez így lesz vasárnap este is, összejöhet a győzelem.

Albánia ugyanis egyelőre gólképtelen, 1-0-ra kikapott Svájctól, majd 2-0-ra Franciaországtól. Mindkét együttesnek csak győzelem esetén van esélye a továbbjutásra, úgy véljük, a három pont megszerzésére inkább Romániának van esélye. Pintili combsérüléssel bajlódik, kérdéses a játéka, míg albán részről a mindkét eddigi Eb-meccsén sárga lapot kapó Kukeli hiányzik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!