<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három focitipp, 3.45-ös odds

Nem túl gyakran kalandozunk a kazah élvonalban, de ezúttal oda is ellátogatunk, de hoztunk tippet az Eb-ről és a brazil élvonalból is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05530. Atyrau - Taraz, 1 (1.40) - kazah bajnokság, 16:00

A kazah élvonal is dübörög az Eb mellett, a 17. fordulóban a 7. fogadja a sereghajtót. Az Atyaru az előző idényben a felsőházban vehetett részt az alapszakaszt követően, ahol végül az 5. helyen zárt és így nem sikerült kivívni az indulási jogot az Európa-ligában. Idén is minimálisan a felsőház elérése lenne a cél és ettől nem is áll távol 5-4-6 mérlegének köszönhetően. Nem tartozik a verhetetlen csapatok közé még kazah szinten sem, ám a vendég Taraz annyira rémesen gyenge szezont fut, hogy ezen a meccsen nem meglepő az 1.40-es hazai odds. A vendégek ugyanis mindössze 1 győzelmet arattak ebben a szezonban, erre a meccsre pedig három vereségről érkeznek. Védelme a 2. legrosszabb a ligában, ráadásul idegenben mindössze 0-2-5 mérleg áll a neve mellett. Az Atyaru otthon nem rossz csapat, ráadásul céljai is nagyobbak mint a vendégeknek és kerete is sokkal jobb, így vasárnap délután újabb három ponttal gazdagodhat.

03170. Corinthians - Botafogo, 1 (1.45) - brazil bajnokság, 21:00

A brazil élvonalban a bajnok hét meccs után egyelőre csak az ötödik helyen áll 13 ponttal. Hazai pályán háromszor győzött, egyszer döntetlenezett. A legutóbbi fellépését elrontották a kékek, a listavezető Palmeirasnál pont nélkül maradtak (1–0). A Botafogo most jutott vissza az első ligába, jelenleg mindössze a tizenhatodik. Nyolc mérkőzésen 8 pontot gyűjtöttek. Idegenben eddig gyengék a fekete-fehérek, 0-1-2 a statisztikájuk, 1–5 pedig a gólkülönbségük. Ma megint nem ők az esélyesek, a címvédő győz és fellép a dobogóra.

20555. Románia - Albánia, 2.5 gól alatt (1.70) - Európa-bajnokság, 21:00

Az A csoport záró fordulóját a románok egy, az albánok nulla ponttal várták. Iordanescu kapitány csapata a franciákat megszorongatta, de végül ez csak tisztes vereséghez volt elegendő (2–1). A svájciak ellen ki-ki meccset vívtak, 1–1 lett a végeredmény, amelyet egyik fél sem bánt szemmel láthatólag. Eddig két találatot szereztek a románok, mindkettőt büntetőből. Az albánok még várnak első találatukra. A svájciak ellen gyorsan gól- és emberhátrányba kerültek, a végén ziccerük volt az 1–1-re, de kimaradt a lehetőség. Szerdán Marseille-ben 90 percig tartották a 0–0-át a házigazdákkal, de a végén két hiba 2–0-ás eredményt jelentett. Ma nekik is nyerniük kell a csoport harmadik helyéhez. Izgalmas találkozó várható, amelyen a románok esélyesebbek. Viszont a kevesebb találat biztosabb választásnak ígérkezik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!