<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Irány az Eb és Amerika!

Az Eb-n szoros meccset várunk a szlovák-angol találkozón, emellett pedig Amerikából hoztunk egy csinos szorzót hétfőre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00622. Philadelphia - Arizona, hendikep -1.5 pont 1 (2.40) - MLB alapszakasz, 19:05

Elképesztően gyenge szériát fut a Philadelphia Phillies együttese az amerikai profi baseball ligában, hiszen a házgazda immáron 6 meccs óta képtelen nyerni és legutóbbi 10 találkozójából is csupán egyet nyert meg. Ennek ellenére őket támogatjuk az Arizona elleni szériazáró találkozón, amelyre meg is van az okunk. Ez pedig a várható kezdő dobókban rejlik: hazai oldalon majd az a Hellickson kezd majd, aki idén 4-5 mérleggel és 4.46-os ERA mutatóval (átlagosan engedett pontok) bír ebben a szezonban. Egy olyan dobóról van szó, aki kiválóan ismeri a vendég Arizona csapatát, hiszen az előző szezonban még a riválist erősítette. A vendég Diamondbacks azt a Millert küldi majd a dobódombra hétfő este, aki rémesen adogat idén: 1-6 mérleg és az ehhez társuló 7.09-es ERA mutató. Átlagosan csak alig 5 inninget tölt a pályán meccsenként és így komoly terhet ró a cseredobókra, akikből pedig így a széria utolsó meccsén nem áll túl jól az Arizona. Mindent összevetve tehát két kb. azonos szinten lévő csapat találkozik, a Phillies rémes formája pedig előbb-utóbb megszakad, erre pedig komoly esélye van egy olyan Arizona ellen, amely egy gyenge dobót küld majd este a dombra.

11759. Szlovákia - Anglia, 1. félidő X (2.10) - Európa-bajnokság, 21:00

A szlovákok kikaptak Walestől, de legyőzték az oroszokat, így reális esélyük van a továbbjutásra. Az angolok az oroszokkal döntetleneztek balszerencsés körülmények között, majd szerencsésen verték Walest (2–1). Ma Kane-éknek elméletileg elég lehet egy pont is a továbbjutáshoz, de a csoportelsőséghez nyerniük kell. Hamsíkék egy iksszel nagyot léphetnek a legjobb tizenhat közé kerüléshez. Nem várható nagy roham egyik oldalról sem, sokkal inkább óvatosság. A szünetig nem dől el semmi – és könnyen lehet, hogy utána sem...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!