<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Meg fogsz lepődni, mi a tipp a szlovák-angol derbin

Érdekesen alakul az Európa-bajnokság B-csoportja, ahol komoly izgalmakra van kilátás hétfő este és a Szlovákia-Anglia meccs jó eséllyel nem a finomkodásról szól majd.
Európa-bajnokság
Szlovákia - Anglia
Hétfő, 21:00 óra

A szlovák együttes rögtön a csoportkör első fordulójában borította az előzetes papírformát, miután nem bírt Wales csapatával és végül pont nélkül vonult le a pályáról. Így aztán az oroszok ellen sorsdöntő meccs várt rájuk és már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert és végül 2-1-re legyőzték az oroszokat, vagyis akár még a csoport élén is végezhetnek. Az angol válogatott egyelőre nem lehet büszke arra, amit eddig mutatott a tornán: az oroszok ellen jól játszottak, de számtalan helyzetet hagytak ki és végül csak döntetlent értek el. Wales ellen ugyan hátrányból fordítottak és nyertek, de játékuk rémesen pontatlan és sokszor ötlettelen volt, ennél biztosan több kell majd továbbjutás esetén az egyenes kieséses szakaszban.

A szlovákok elsődlegesen a Hamsik-Weiss-Kucka hármas köré szervezik a játékukat, a védelmet pedig a rutinos Skrtel irányítja. Az angolok oldalán a szervezés elsődleges Rooney feladata lenne, emellett a gyors szélsőkre és az ő pontos beadásaikra is nagy hangsúly helyeződik. Hiába vezetik a csoportot az angolok, nem érezhetik magukat biztonságban, pláne ha a walesi együttes elleni formát hozzák ezúttal is.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

04076VTöbb, mint 3.5 sárga lap1.60

A mérkőzés játékvezetője majd a spanyol Carlos Velasco Carballo lesz, aki az Eb-n a Svájc-Albánia meccset dirigálta - nem kevés lappal végül. Ő állította ki az albánoktól Cana-t második sárgája után még az első félidőben, rajta kívül pedig további 4 sárga kártyát mutatott fel. Őt egyébként testközelből is ismerhetjük, hiszen a norvégok elleni pótselejtező budapesti visszavágóját is ő vezette (4 sárga). Az angoloknak nem túl jó ómen, hogy ő vezette a 2014-es vb-n az Uruguay elleni 1-2-re elveszített találkozót. Mivel komoly a tét, ráadásul mindét oldalon vannak gyors szélsők és olyan játékosok, aki képesek bármikor 1-1 váratlant húzni, így komolyan benne vannak a lapok a pakliban. A spanyol bíró sem fukarkodik vele szükség esetén, így aztán a legalább négy sárga lapos opcióra kínálat 1.60-as szorzóban komoly érték rejlik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!