<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két Eb-ötlettel 4.37-es szorzó

Egy-egy Eb-meccsről hoztunk merész ötleteket szerdára: az Izland-Ausztria derbin a gólokra hajtunk, a belgák sikerét pedig gólokkal kombináljuk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22277. Izland - Ausztria, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - Európa-bajnokság, 18:00

Az izlandiak két fordulót követően két ponttal, 2-2-es gólkülönbséggel a harmadik helyen állnak az F-csoportban. Az északiaknak még megvan az esélyük a továbbjutásra, ehhez viszont ma nyerniük kellene mindenképpen. Eddig két 1–1-es döntetlent játszottak a kékek, a portugálok ellen hátrányból egalizálták az eredményt, ellenünk pedig a végjátékban veszítettek el két pontot. Ausztria bajban van, két meccs, egy pont, 0–2-es gólkülönbség. Ha nyernek Alabáék, ott lehetnek a legjobb 16 között, ám ehhez bégre be kellene találniuk Harnikéknak. Ma már nem szabad túlságosan óvatosan focizni, fel kell vállalni a támadójátékot.

21406. Svédország - Belgium, 2 és 1.5 gól felett (2.30) - Európa-bajnokság, 21:00

Pikánsnak ígérkezik az E-csoport utolsó köre, hiszen az olaszok első helyén kívül még semmi sem dőlt el. A belgák az olaszok elleni zakó után felálltak a padlóról és kreatív focival bedarálták az íreket (3-0). Végre jól működött Belgium támadásépítése és helyzetkihasználása és ezzel komoly lépést tettek a továbbjutás és a csoport 2. helye felé. A svédek egyelőre meglehetősen impotens játékot mutatnak: az írek ellen úgy játszottak 1-1-es döntetlent, hogy kaput eltaláló lövésük sem volt (öngólból született az egyenlítő találat) és ez az olaszok elleni meccsen sem javult. Ibráék már 180 perce képtelenek megdolgoztatni az ellenfél kapusát, ami egy kontinenstornán már-már kínos...

A belgák ellen tehát mennie kell előre a csapatnak, hiszen csak egy esetleges győzelemmel van esélyük a továbbjutásra. Mint látható volt az olaszok elleni meccsen, a belga védelem azért zavarba hozható, tehát ezúttal talán még kaput eltaláló lövésig, sőt esetleg még gólig is eljuthat az északi csapat - persze ehhez nagyon kell majd Ibra hatékonysága. A belgák klasszisokból felépülő támadósorát pedig nem kell bemutatni, amely szintén bármikor képes villanni. Eseménydús, izgalmas meccset várunk, ahol csak a győzelem elfogadható mindkét oldalon. A világranglista 2. helyét elfoglaló belgák azonban sokkal erősebb csapatukkal legyűrhetik a svédeket és ha még jobb szorzót keresünk, akkor a 1.5 gól feletti tippet is kombináljuk bele fogadásunkba (21406-os esemény 06-os kimenetel).

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!