<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Tartalékos olaszok, motivált írek. Ez a tuti tipp!

Az olaszok csoportelsősége már garantált, az írek viszont szorult helyzetben vannak. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy gólzáport hozzon szerdai közös meccsük.
Európa-bajnokság
Olaszország - Írország
Szerda, 21:00 óra

Az E-csoportban Pelléék biztosan az élen végeznek, hat pontjuk van, őket Belgium (3), Svédország (1) és Írország követi. Conte mester alakulata a Belgium elleni 2-0-ás sikerrel kezdett, majd 1-0-ry verte a svédeket. Két meccs, kapott gól nélkül - nem hiába dicséri a szaksajtó a Juve védelmét. Viszont szerdán több helyen is megváltoztatja a szakmai stáb az alapcsapatot. Az azurrik számára már nincs tétje a találkozónak, így a sárga lappal rendelkező játékosok (a hírek szerint kivéve Motta, aki De Rossi helyén kezd majd, de szintén sárga lapos) tuti, hogy pihenőt kapnak. Éder, Buffon, Chiellini, Bonucci és De Rossi ezúttal kimarad, de nem lenne meglepetés, ha még néhányan az alapcsapatból a padon kezdenének. A várható olasz kezdő: Sirigu - Barzagli, Ogbonna, Darmian - Florenzi, Sturaro, Thiago Motta, El Shaarawy, De Sciglio - Zaza, Immobile.

Az írek egész jó játékkal nyitották a kontinensviadalt, a svédeknél zömében jobban futballoztak, több helyzetük is volt, a vége azonban csak 1-1 lett. Martin O'Neill fiaira a második körben a belgák vártak, és bizony a zöldek beleszaladtak a késbe. 3-0 lett a vége, és a végeredmény méltán tükrözte a látottakat. A Randolph – Coleman, O'Shea, Clark, S. Ward – Hendrick, Whelan, J. McCarthy (McClean, 62.), R. Brady – Hoolahan (McGeady, 71.) – Long (Keane, 79.) összeállításban szereplő válogatott nem tudta megfékezni a gyorsan és ötletesen futballozó vörösöket, s noha egy félidőn keresztül még tartották magukat Wardék, a második negyvenöt percre összeomlottak. Bradyék alárendelt szerepet játszottak, helyzetekig sem jutottak el - maradjunk annyiban, hogy ennél lényegesen jobban tudnak futballozni a szigetlakók. Nagy különbséget jelenthet, hogy ezúttal ez ellenfél nem az életéért küzd, hanem tét nélkül focizhat.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

21321HKevesebb, mint 2.5 gól1.50

Nagyot kell javulnia az ír együttesnek, ha tovább akar jutni a kvartettből. Ehhez pedig mindenképpen nyerniük kell a zöldeknek. Nem kizárt ez az opció sem (egy iksszel azért megtámogatva), de abban biztosabbak vagyunk, hogy ezúttal sem lesz gólzápor az E-csoportban. Hármat nem rúgnak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!