<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brazil és svéd gólok, finn remi

A finn élvonalban kiegyensúlyozott meccsen remire fogadunk, a svédeknél és a braziloknál pedig a gólokat vesszük célkeresztbe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03701. PS Kemi - Rovaniemi PS, X (2.85) - finn bajnokság, 16:30

A Kemi az ötödik helyen áll, 20 pontja van, de csak 12 bajnokit játszott le. A várakozások felett teljesítenek eddig a piros-fehérek. Otthon nagyon erősek, statisztikájuk 4-0-1. A formájuk viszont annyira már pozitív, mivel idegenben kétszer is kikaptak a közelmúltban - viszont saját pályájukon győztek a Lahti ellen. A Rops tavaly ezüstérmet szerzett, az idei bajnokságban eddig viszont csak a középmezőny tagja 13 bajnokin szerzett 17 pontjával. Kokkóék idegenben 2-2-2-es mérleget teljesítetted eddig, és már három találkozó óta veretlenek. Két döntetlen után a negyedik Ilvest verték (1–0). Legutóbb a ligakupában februárban 1–1-et játszott a két együttes. Ma is ez kimenetel a legvárhatóbb.

04728. Halmstad - Värnamo, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - svéd másodosztály, 19:30

Két élcsapat találkozik a svéd másodosztályban csütörtök este, hiszen az éllovas fogadja az 5. helyen állót a 14. forduló nyitómeccsén. A Halmstad célja egyértelműen a feljutás kivívása és ennek megfelelően jól is kezdték a szezont, ám a legutóbbi két fordulóban nem tudtak nyerni, így ismét szorossá vált az élmezőny. Az eddig stabil védelem a Frej otthonában csődöt mondott és 5 gólt szedett be, erre pedig csupán két válasz érkezett a támadók részéről. Ennek ellenére továbbra is jónak mondható a 13 meccsen kapott 10 találat, otthon ráadásul 6 meccsen mindössze egy gólt kaptak, igaz nem is ontják a gólokat hazai közönség előtt.

A Värnamo komoly rangadót nyert meg az előző körben az AFC ellen (2-0) és ezáltal stabilizálta helyét az élbolyban, lemaradása mindössze 4 pont mai ellenfelétől. Itt is kiemelendő a stabil védelem, amely szintén 10 kapott góllal áll, támadásban pedig mindössze egy góllal lőtt kevesebbet, mint a csütörtöki ellenfél. Vendégként ugyan három veretlen meccsel rajtolt, ám az utóbbi három idegenbeli mérkőzésén kétszer is kikapott és úgy áll 5 kapott góllal idegenben, hogy ebből hármat a Degerfors csapatától kapott. Alapvetően tehát két stabil védelem találkozik, így semmiképp sem számolunk gólzáporral, a 2-3 gólos limitbe szerintünk beleférhetnek az együttesek csütörtök este.

03639. Coritiba - Internacional, 2.5 gól felett (2.20) - brazil bajnokság, péntek 02:30

A második helyen álló Internacional a 16. Coritiba otthonába látogat a brazil bajnokság 10. fordulójában. A vendégek jó rajtot vettek, kilenc mérkőzésből hatot megnyertek, s mindössze kétszer szenvedtek vereséget. A hazaiakról már nem állíthatnák hasonlókat, a csapat csupán kétszer nyert, míg ötször nulla pontot szerezett. A Coritiba meccseit azonban érdemes nézni, ugyanis gólzáporos találkozókat vív. A kilenc forduló alatt összesen 30 találat született, ami 3.33-as átlagnak felel meg. Riválisuknál valamelyest kevesebb gól születik, itt kettes ez a mutató. A hazaiak számára a legnagyobb nehézséget a sok hiányzó okozhatja. Sérülés miatt nem léphet pályára Dudú, Alan Santos, César González és César Benítez, míg Juninho és Joao Paulo az eltiltását tölti. A másik oldalon Valdivia és Paulao nem egészséges. Figyelembe véve, hogy mindkét csapat rendkívül gólzáporos összecsapásokat vív (a hazaiak legutóbbi öt találkozóján összesen 22 gól, míg a vendégeknél 13 találat született), mi minimum három gólt várunk a péntek hajnali találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!