<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccsel háromszoros pénz

Két tutinak tűnő északi meccs mellett brazil gólokra fogadunk, ezzel a három derbivel pedig megtriplázhatod a tétedet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02611. Lahti - Helsinki JK, 1.5 gól felett (1.35) - Finn Kupa elődöntő, 17:30

A bajnoki tabella éllovasa, az aranyéremre pályázó HJK ezúttal a kupában kell hogy helyt álljon, ellenfele pedig a tabella 8. helyé tanyázó Lahti lesz csütörtök délután. Az előző évben a HJK-nak nem sikerült a döntőbe jutás, miután a Mariehamn lemosta őket a pályáról az elődöntőben (1-5), idén azonban javíthat, hiszen az ellenfél egy sokkal alacsonyabban rangsorolt együttes lesz. A Lahti 4-4-5 mérleggel áll a bajnokságban, a támadósorában van potenciál, ugyanakkor védelme sebezhető, melyet 17-17-es gólkülönbsége is jól mutat. Mindössze 3 bajnoki fordult elő idén, hogy nem kapott gólt, ráadásul a HJK ellen (ugyanebben a felállásban) kettőt is kapott. A helsinki csapat idegenben viszont nem túl stabil ebben a szezonban, habár az SJK elleni legutóbbi 3-2-es idegenbeli siker komoly lökést adhat nekik. Rendre sebezhető a védelem, csupán három bajnokin nem vették be a kapujukat. Mindkét oldalon van tehát motiváció és gólképes támadósor, ráadásul a továbbjutás egy meccsen dől el, vagyis az első gól után már nem nagyon lesz hova taktikázni. Azt gondoljuk, hogy legalább 2 gólig el fognak jutni a felek.

04517. KR - ÍA Akranes, 1 (1.35) - izlandi bajnokság, 21:15

Az izlandi bajnokság folytatódik a héten. A hazaiak eddig messze elmaradnak a várakozástól, nyolc meccset követően a nyolcadik helyen állnak kilenc ponttal. A tavalyi bronzérmes otthon még nem kapott ki, statisztikája 2-2-0. A két júniusi bajnokiját elrontotta, mindkétszer vendégségben maradt alul. Az Akranes tavaly a középmezőnyben zárt, most viszont csak az utolsó előtti hét meccsen szerzett négy pontjával. Idegenben "ideális" ellenfél, mind a négyszer kikapott, és nem is akár hogyan, a gólkülönbsége vendégségben 3–12. A formája nagyon gyenge: a sereghajtóval döntetlenezett otthon, majd két idegenbeli találkozóján kikapott. A házigazda erősebb, a KR legyőzi a látogatót.

03562. Sao Paulo - Sport Recife, 2.5 gól alatt (1.70) - brazil bajnokság, péntek 02:00

Az ötödik helyen álló Sao Paulo a 17. Sport Recifét fogadja a brazil bajnokság 10. fordulójában. A hazaiak hullámzóan teljesítenek, a legutóbbi öt fordulóban két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlen volt a mérleg. A vendégek a gyenge rajt után (egy döntetlen és három vereség) kezdenek magukra találni, az előző öt körben kétszer is nyerni tudtak. Nem várunk gólzáport a találkozón, ugyanis a Sao Paulo legeredményesebb játékosa, a három találatig jutó Jonathan Calleri az eltiltását tölti.

A fiatal argentin támadón kívül pedig kis túlzással egy komplett csapatra való ember sérült. Nem egészséges Carlinhos, Breno, Luiz Eduardo, Wellington, Wilder Guisao, Wesley, Húdson, Eugenio Mena és Lucas Fernandes sem. A másik oldalon lényegesen jobb a helyzet. A Sport Recife együttesénél Oswaldo Henríquez, Rene és Mark González nem bevethető. A két csapat egymás elleni mérlege kiegyenlített, a legutóbbi öt találkozón három Sao Paulo győzelem mellett két Sport Recife siker született. Figyelembe véve, a rengeteg hiányzók, mi nem várunk gólszüretet a péntek hajnali összecsapáson.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!