<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Izland-Ausztria: dupla pénzt hozó tippel támadunk

Gólváltást hozhat az Izland-Ausztria rangadó az F-csoport zárófordulójában.
Európa-bajnokság
Izland - Ausztria
Szerda, 18:00 óra

Kulcsfontosságú mérkőzés vár a sereghajtó Ausztriára és a második helyen álló Izlandra az Európa-bajnokság F-csoportjának záró mérkőzésén. Mindkét csapat első győzelmét szeretné megszerezni a kontinensviadalon. Az osztrákok 2-0-s vereséggel rajtoltak Magyarország ellen, majd Portugáliával játszottak gól nélküli döntetlent. Az izlandiak hazánkkal (1-1) és a dél-európaiakkal (1-1) is ikszeltek.

A továbbjutás szempontjából nehezebb helyzetben Ausztria van, ugyanis nekik mindenképp nyerniük kell a nyolcaddöntőbe kerüléshez. A csoportban az utolsó helyen állnak, ráadásul még egyszer sem voltak eredményesek a tornán, pedig az Eb kezdete előtt a kvartett favoritjaként emlegették Alabáékat. Az izlandiaknak egy döntetlen is elég a továbbjutáshoz, ha szerda este hazánk legyőzi Portugáliát. Ha azonban biztosra szeretnének menni, nyerniük kell.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22338HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)2.05

Ami a hiányzókat illeti. Az északiaknál eltiltás miatt nem léphet pályára Alfred Finnbogason, míg a másik oldalon David Alaba és Marc Janko játéka kérdéses kisebb sérülés miatt, de vélhetően mindketten pályára lépnek. A két csapat eddig háromszor találkozott egymással, két döntetlen (0-0, 1-1) mellett egy osztrák siker (2-1) a mérleg. Figyelembe véve, hogy mindkét csapatnak támadnia kell, hiszen győzelem szükséges a biztos továbbjutáshoz, mi gólváltásra számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!