<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: zárjuk a hetet focival és tenisszel

Wimbledonban a Vesely-Sousa meccset elhalasztották az eső miatt vasárnapra, így ez továbbra is fogadható, emellett brazil és norvég fociban utazunk ezúttal.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08533. J. Vesely - J. Sousa, 1 (1.45) - Wimbledon férfi egyes 12:30

Már-már csodaszámba megy, ha egy mérkőzés befejeződik időrendben az idei wimbledoni tenisz tornán, ahol eddig az eső az úr, és az időjárás diktálja a meccseket. Ennek tükrében már nagy dolog, hogy Vesely és Sousa már a negyedik fordulóért küzd meg egymással. A cseh hatalmas skalpot gyűjtött be, a 8.helyen kiemelt, a világranglistán nagy tempóban előretörő Dominic Thiem ellen, aki ellen három játszmát is tiebreakben nyert meg. Nagyon jól koncentrált az egész mérkőzésen Jiry Vesely, és eddig még szettet sem vesztett a tornán. Joao Sousa sem éppen füves pályás teniszen brillírozott eddig, főként salakon éri el sikereit, és eddig döcögős is volt az útja. Tursunov ellen csak döntő játszmában tudott túl jutni, és lényegesen több időt töltött a pályán, mint cseh ellenfele. Hatalmas szervával, és energikus ütésekkel rendelkezik Vesely, ez pedig egy gyors füves pályán abszolút kifizetődő lehet. Az ő további menetelését tippeljük a wimbledoni, idei harmadik Grand Slam tornán.

07635. Raufoss - Mjöndalen, 2.5 gól felett (1.55) - norvég másodosztály, 15:30

A 13. fordulóban a sereghajtó fogadja az 5. helyen állót a norvég második vonalban. A Raufoss egyelőre rémes szezont fut, mindössze 9 pontig jutott, amely annak tükrében nem is meglepő, hogy övék a leggyengébb védelem a ligában 27 kapott góllal. Május 1. óta nem nyert bajnokit a csapat, azóta csupán két remire futotta erejéből és emellett nyeli a gólokat rendesen, az elmúlt három meccsen 9 gólt kapott és mindössze kettőt lőtt. Márpedig a vendég Mjöndalen remek formában érkezik erre a derbire, hiszen zsinórban 4 győztes bajnokinál tart, összességében pedig 7 bajnoki óta veretlen. Ezalatt minden meccsén lőtt legalább 1 gólt, az előző meccsén hármat gurított a Hödd csapatának. Mindkét csapat eddig 9 alkalommal játszott ebben a szezonban legalább három gólt hozó összecsapást és jó esélyt látunk arra, hogy ez a szám vasárnap délután 10-re emelkedik.

00314. Santos - Chapecoense, 1 (1.40) - brazil bajnokság, 21:00

A 12. fordulót követően a házigazda a 6., míg a vendég együttes a 9. helyen tanyázik. A Santos 19 pontig jutott, melyet elsődlegesen acélos támadósorának köszönhet. Az együttes 20 gólt lőtt 12 kör alatt, ehhez pedig úgy tartozik 12 kapott találat, hogy legutóbb a Gremio otthonában hármat is beszedtek. Otthon 4-0-1 mérleggel áll, saját közönsége előtt egyébként hagyományosan erős csapat. A tavalyi 7. hely után egyértelmű cél odaérni a dobogóra, ez azonban elnézve a szoros élmezőnyt nem lesz könnyű feladat...

A Chapecoense tavaly 47 pontjával megúszta a kiesést, idén pedig meglepően jól rajtolt, mindössze 1 ponttal szerzett kevesebbet vasárnapi ellenfelénél. Vendégként eddig 2-2-2 sort tudhat magáénak, a támadósorral itt sincsenek problémák, a 20 kapott gól viszont nagyon sok 12 forduló után. Az erőviszonyok egyértelműek, tavaly ebben a felállásban 3-1-re nyert a Santos, mely hűen tükrözi az erőviszonyokat. Ezúttal is kijöhet a két együttes közti reális erőbeli különbség a Santos javára.

05404. Figueirense - Atletico MG, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - brazil bajnokság, 00:00

A hetedik helyen álló Atletico-MG a 15. Figueirense otthonába látogat a brazil bajnokság 13. fordulójában. A vendégek remek formában várják az összecsapást, a legutóbbi négy meccsüket megnyerték. A hazaiak hullámzóan teljesítenek, három győzelem mellett öt döntetlen és négy vereség a mérleg, ám otthon még veretlen (három-három győzelem és döntetlen) a csapat. Mindkét együttes számára nehézséget jelenthet, hogy sok a hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Nirley, Everton Santos és Carlos Alberto, míg a másik oldalon Lucas Pratto, Luan, Edcarlos, Leandro Donizete és Rafael Carioca nem bevethető. A két csapat legutóbb februárban találkozott egymással, akkor a Figueirense 2-1-re nyerni tudott. Úgy gondoljuk, most is betalál mindkét gárda, ugyanis a vendégek a második legeredményesebb (21) csapat a bajnokságban, ám több gólt is mindössze három együttes kapott az Atletico-MG-nél.

 
 
  • 2itsipia2016július04.06:23ÚjVálasz

    furcsa egy vipera vagy te........:)
    nem a méreg lövell belőled!!!!
    MINDEN SZAVADDAL MÉLYSÉGESEN EGYETÉRTEK........

     
  • 1vipera742016július03.13:54ÚjVálasz

    Nem értem ezt a sok negatív hozzászólást!?Nem kötelező azokat a tippeket rakni,amiket itt írnak!szerintem van sok jó ötlet!Van amivel nem értek egyet vagy más a véleményem,meg érzésem!Mankónak viszont nagyon jó dolgok vannak leírva,amire nincs időtök megnézni(pl.sérültek,laposok,csp összeállítás,stb)Ne csak negatívumokat írjatok!Ha van jobb ötletetek azt toljátok,azt meg lehet vitatni!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!