<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ezt az 1-est kár lenne kihagyni

Két kiesés elől menekülő csapat csap össze vasárnap este a brazil élvonalban, mi pedig a hazaiak sikerét várjuk.
Brazil bajnokság
Botafogo - Santa Cruz
Vasárnap, 21:00 óra

A Botafogo tavalyelőtt esett ki az A ligából, majd gyorsan vissza is jutott a társulat az elit osztályba. A fekete-fehérek 12 meccs után 12 egységgel a 18., azaz kieső helyről várják a folytatást. Ricardo Gomes vezetőedző alakulata egyelőre nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre (3-3-6), és az Estadio Municipal Radialista Mario Helenióban sem ütőképes, mérlege mindössze 2-2-2. A riói alakulat formája totálisan kiszámíthatatlan, az utolsó három mérkőzésén háromféle kimenetelt játszott. A védelmére sokáig nem lehetett panasz, viszont az utolsó két bajnokiján hétszer is kapitulált. A keret nem lesz teljes, egy bekk és két védekező középpályás is sérüléssel bajlódik.

A Santa Cruz a Botafogo mögött a 2. helyen zárt a B osztályban. Milton Mendes együttese remekül kezdte a bajnokságot, négy fellépésen 8 pontot húzott be. Aztán elfogyott a brigád lendülete. Az utolsó nyolc bajnokija közül hetet elveszítettek a piros-feketék, így nem is meglepő, hogy most már csak az utolsó előtti helyen szerénykednek 11 egységgel. Idegenben 0-2-3 a mutatójuk, de a két remi még májusban jött össze a társulatnak. Egyre nagyobb a nyomás a tréneren, aki a fontos ütközetben nem számíthat két védőjéére.

04945. Botafogo - Santa Cruz, 1 (1.65) - Tippmix

A Santa Cruz gödörben van, és kötve hisszük, hogy a kiesési rangadón lábal ki ebből. Úgy véljük, a Botafogo összekapja magát, és otthon tartja a pontokat! Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!