<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ha csak egy tippet választasz, ez legyen az

A bajnok tartalékos összeállításban fogadja a remek védelemmel rendelkező Flamengót: nem lesz sok találat, az tuti...
Brazil bajnokság
Corinthians - Flamengo
Vasárnap, 21:00 óra

A Cor 12 fordulót követően 22 egységgel a második helyről várta a játéknapot. A címvédő odahaza erős, statisztikája 5-1-0, gólkülönbsége pedig 11-3. A formájára sem lehet panasz, hiszen végre idegenben is győzni tudott a hétközi meccsen (America Mineiro 0-2). Cristovao Borges vezetőedző azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen sok a sérült a csapatában. Minden csapatrészben van hiányzója, ráadásul a középpályán három futballista bevetése kérdéses.

A Flamengo tavaly a középmezőnyben végzett, ehhez képest az idén jól tolják a piros-feketék. Jelenleg az 5. pozíciót foglalják el 20 egységgel, és idegenben sem gyengék: öt fellépésük közül hármat megnyertek, kettőt buktak csak el. A túrákon a gólkülönbségük 4-3 - négyszer 1-0, egyszer 2-1 volt a végeredmény. A formájuk kissé szeszélyes, hazai vereséget hazai diadal követte az elmúlt napokban. Az egyik kapus mellett egy rutinos belső védő marad ki sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

00176HKevesebb, mint 2.5 gól1.55

A hazaiak a mérkőzés esélyesei, ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Muricy Ramalho mester remekül összepakolta a Flamengo védelmét. Kettejük párharcára amúgy sem jellemző a sok találat, így ezúttal is a gólok ellen megyünk. Három nem lesz, az tuti. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!